21 Oct 2008

Apabila tak cukup tido...

Hari Isnin a.k.a semalam,

Tau tak apa akan t'jadi akibat daripada tidu yg tidak mencokopi???
Salah 1 daripada akibatnya ialah anda tidak bolih b'pikir dgn waras (kerana dipengaruhi oleh rasa mengantuk)

Inilah yg t'jadi kpd saya akibat daripada 'ketiduran' yg tidak mencokopi...

5.30 am - Baru nk setat tidu
8.00 am - G kelas
8.30 am - Call IS advisor for appointment. Dia available during lunch hour only.
9.00 am - Kelas Inchik Zafrul b'mula
10.00 am - Kelas tamat

3 jam lagi for the appointment...
Nih yg saya + 2 housemates buat semata-mata nk tunggu lunch hour...

10.20 am - Sampai kat Jucso Bukit Tinggi Raja
Masa sampai tu kedai baru nk bukak..hihih, dengan baju kurung tu kami redah je Jusco semalam. Ingat nk buang masa kat dalam panggung..nk tengok Eagle Eye, tp show start kul 12 la pulek...so tak jadi. lalu pulak depan Baskin Robbins, tibe-tibe tgk Choc Blush dia tu mcm sedap je. tak pikir 2-3 kali..terus je sambar. Lepas tu bosan lagi...lunch hour lmbt lagi. Lalu plak depan McD...Cik CtAwe yg mmg dari semlm mengidam nk mkn McD pon..mcm org yg mengantok disorongkan bantal leeeee...redah McD pulak...Tetapi kengantukkan lebih mengatasi segala-galanya. W'pun Crispy Chicken McDeluxe t'hidang di depan mata...ngantok itu xmo berambus juga...last-last...sume makan cepat-cepat sebab nk balik. Jumpe advisor??? Lantak la...lain hari bolih...dlm otak pikir 1 mende je...TIDOOOOO!!!

Baskin Robbins Choc Blush...setappp..tp setap lg J-Co punya kot

melantak McD pulek...fries masiiiiiinnn gile

tak abes mkn...ngantok punye psl...dh la pewot cm meragam je..iskkk!



Morale of the story:
1. Sile tidu dengan cukup
2. Jangan buang duit mcm saya..huhuh

Kesimpulan:
Sewel sungguh kitorg semalam...

Sekian,
Gadis yg telah meng'qada' tidurnye...

3 comments:

datin Tom said...

dsebbkan ko kurg tdo lah yg mbuatkan ko kurg bckp ngan ak kt kelas zafrol ek?ak ingt ak xckup cntik ari 2 yg mbuatkan ko xsior nak borak ngn ak..

cikc said...

perasan la muke hengko...motifff ko prsn cantek nok..hohoho

syafiinasril said...

cik tak cukop tido sbb cik wat keje last minute.muke cik comot je minum air tuh..mcm tak mandi pg jer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...