19 Oct 2008

I mish him *a yot*

Due to my busyness to finish my thesis report + assignments report + presentation + test, I guess I won't be home for the study break a week after next. yuppp...I need to bsengkang mata siapkan sume menda dlm masa yg tinggal paras nyawa-nyawa ikan nih (eehhh...tak ada masa bolih lak blogging???hihihihhh...)

So, semester nih catat record sbb tak balik kampong for study week. I know, dah nama pon study week kn...I'm supposed to stay at home diam-diam n study. tp, biasa la..tny je kat mana-mana student...dah kalau rumah dekat...tak dpt lama...2-3 hari dpt bau udara kampong pon jadi la..kekeke

As I'm not going home until my last exam paper on 9th Nov, I will miss 'someone' so much I guess...hari nih pon dah rasa rindu je nk tengok muka dia.ishhhhh...kenapa lah nih =(

Can you guys guess who????

?



??



???



????



?????



Keep guessing...

.



..



...



....



owhhh come on...dun't cheat

dun't scroll down for the answer

u need to guess it first =p



.....


........


.............

okey-okey...I'm giving u the answer...







tadaaaaa...



I miss this guy...

Yup yup this little guy

so sapa-sapa yg teka i miss Encik Payung salah yerr..hihih =p
those upper pics taken back in 2005 during my stay at UK...saya pigi sana jadi baby sitter for this little fella okeh. jauhnye import baby sitter kn =)

his name is Shauqii. he's my nephew.
masa nih if u guys tanya dia "wut is ur name?" he will answer "shautak" instead of shauqii. tidak tau la mengapa la jauh sgt sebutan dia..hihih.


It was then...skrg nih dia sudah besa. dah balik Malaysia pon. so skrg nih stay kat kampung while waiting my sis + her hubs nk tau kne posting kije kat mana. so bile blk kampong skrg nih best...sbb ada org kat rumah. owh BTW, saya sgt suka bile dah lama tak balik, this boy akan ckp " Cik Na, i mish u a 'yot'..."
dia pelat huruf L...every word yg ada huruf L akan jadi Y

owh teringat masa 1 nite tu me + my sisters tgh nk pasang langsir. this boy + my other nephew tgh main bedak. mula-mula main mmg la tak kena marah...tp bile dh bnyk sgt bedak kat sini sana, his mom pon ckp la "enough, now go n wash ur hand"
so budak 2 nih pon basuh tgn n Shauqii asked his cousin to lap tangan la kn..dia pon ckp la "Afiq, yap tangan...yap yap"
my other cousin pon cakap kat mak dia "ibu dengar tak Shauqii cakap...yap yap. kah kah kah!!!" dia bolih gelakkan cousin dia tu...kurang asam btol budak nih
n at the same time me + sisters was like looking at each others and then t'burai gelak kitorg..sbb mmg klaka dengar dia sebut 'yap yap yap' hihihihihihhhh...

this pix taken last week during my niece wedding.
this boy melaram dgn glasses baru yg babah dia belikan =p


haiihhh..
kicik-kicik suda berangan mau jadi model-kah???



*okeh...rite now I need to continue my thesis. wish me luck peeps!!

6 comments:

jetsetter said...

I miss him too :-)

Anonymous said...

kim slm kat c YAP 2 ek

c'sya said...

i like this boy when he sing a linkin park song... so cuteeeeee...;D

syafiinasril said...

Ooo kami ingat,

waktu ni cik kat UK,n mase tu cik penah kol kami pada pukul 5.30 pg pd waktu M'sia.

cik ni jadi babysitter yg suke curi tulang..selalu je Online..ahak3..

uit awat cik kol kami neh!! nak pi bukit jalil pun tak lepas ker ahak3

cikc said...

hahahaa..maseh hengat ye kamu..kenangan itu sudah 3 thn b'lalu tp maseh segar di ingatan..kekeke...

a'ah lerr td tgk final game..tensen je mesia kalah..huhhhh

yah said...

lol pose x leh bla a weii.. XDD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...