30 Nov 2008

1st award

1st time ever being awarded nih...mueheheh. Trima kaseh kpd PinkMama ;)

The " I Lurve Your Blog" Award
:)


Ado plak syarat2 eh bilo dah monang ;p

Tapi xpo...den layankan yooo..hiksss!

1. Sape yang dapat award ni leh letak kat blog memasing
2. Link semula kepada orang yang bagi award ni kat korang
3. Bagi award ni kat 7 orang bertuah
4. Tinggalkan ia mesej pemberitahuan yang korang dah bagi award kt orang tu

um rollsssssss*
Puan Fadd

Cik Ajun

Cik-Ienn

Puan Iszan

Puan Eyna

Puan Liyana


Kepada para pemenang..sudilah kiranya menerima award ini :p
Sekian, trime kaseh..heheh.

8 comments:

cik_ienn said...

CikC,
Thanks 4 the award. :)

CikChelsea said...

sama2 :D

Liyana said...

Terima kasih. Dapat piala besar tak :p
p/s: Scarf tu ada lagi. Berminat eh?

CikChelsea said...

tu dpt piala monkey..hihih
dh reply kat ur blog comment box
sy mau scarf itew :D

isz_3707 said...

saya amat berbesar hati menerima anugerah ini, terima kasih CikChelsea. Selain anugerah, adakah hadiah sampingan seperti penginapan lima hari enam malam di mana2 5 start hotel atau voucher membeli LV or Coach di mana2?heheh

thanks dear ;)

CikChelsea said...

penginapan selama seberapa=lama-anda-suka di rmh jiran sebelah ;p

ai yay yay sis..voucher LV @ coach kt danga bay punya bole x?mueheheh

ajuncr7 said...

sudah lama diriku tidak meng'update' blog..sgt berbesar hati menerima anugerah itu..ngeh3..

CikChelsea said...

hikssss...
sile amik jgn malu2 :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...