24 Nov 2008

Kawanku kawen lagi

Mencetus konterolvesi je kan tajuk...nih bokan isu poligami yerr adik2 serta kakak2...
Kawan saya yg lain pula yg berkahwin..bkn org yg sama berkahwin lagi :p (paham? tak paham? buat2 paham jelh...huuu~)

Tahniah kpd Cik Puan Nana + suami yg tlh melangsungkan hari bahagia semalam!!!

Malas cite banyak...nih la moment yg berjaya dirakamkan oleh kamera enpon yg tak berapa nak clear + sharp hasil gambonye...tssskkk!

Puan Nana + Inchik Suami (aku tatau la nama laki ko hape Nana :p) yg diraikan

Lain giles muka kawan aku nih bile dah ditepek2 bedak gini kan...tp honestly aku ngak sukak cara solekannya..dah mcm drag queen plak aku tgk ..yelah yg mak pak andam nye pon cik Pon (ampon Nana aku tak ngata ko...aku kureng sket kat pak andam ko..hahah). Yerr laa..org lain yg jd pengantin...pak andam nye plak yg asyik touch up muke sendirik...kose mak!

Hambek ko brader cameraman...ko sik hambek gambo org je...gambo ko plak haku hambek..muahahahahhh

perangai yg sile-jangan-ikut...masing2 jumpe buat perangai zaman skola...naseb la tak runtuh pelamin orang tu ktorg kejekan...hiksssss :p
Bakal-mak-budak yg b'baju itam tu pon sama (naseb la laki ko tak ikot Syida..klo idak..malu dia..hahaha)

nih la antara manusia yg aku paling sayang dulu kini + insyaAllah selamanya...
Ajun yg owes kaber ayu..hahah
Mimie si tukang rosakkan gambo dgn pose 'istimewa'nya
S'mah tablemate aku yg smpi skrg setia dgn Tok Ti..kose taw!!!! ;p


(note: Kali nih nan ado gambo makanan...takot orang2 tua @ sume2 yg ado kat tmpt mkn tu kata saya jakun lak siap nak amik2 gambo makanan bagai)

Saya sgt gumbira dpt bersua dgn teman2 lama...sgt seronot dpt bergossip2 + pot-pet-pot-pet + gelak mcm tak hengat (w'pun dirumah org..sila jgn ikut yg ini)

Who's next...????
Kita tunggu dan lihat :)


*Macam biasa la..lps makan nasik minyak musti pewotku meragam..issskkkk

5 comments:

ajuncr7 said...

sy sayang awak juge.....!!!!

p/s:mne ade cover ayu, control macho je laa..ngeh3..

CikChelsea said...

ajuncr7,
hahah..ko mmg sengal!
:p

c'sya said...

mmg ratu gmbar...
sile jgn bg cikc pegang kamera atau yg seangktan dgnnye... hehehehehehhehehehe...

mimie said...

ayu pe i posing. tp mmgla solekan nana tk sesuai, bukan mengumpat yar tp kenyataan...hu3. i pown sayang u dari umah adam pai umah i...lalalalalalala

CikChelsea said...

to c'sya,
heloo..at least aku xrosakkn gambo okeh...or posing gedix2 mcm ko tau..muahahahhhh!!! :p

to mimie,
hmmm..ayu..mcm ayu one in a million tu..muahahhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...