15 Nov 2008

Mini skirt & akibat

Mintak ampon dulu la yerr sbb tajuk entry nih begitu...kot2 baca entry je dah ada yg terasa. if u can't handle it...kindly do not proceed! ehhhh...gitu plak. saye bukan nak tulis mende tak elok. jadi sblm anda judge apa2...sile bace kasi habis :)

My fren just bought majalah remaja...latest edition (cover si Yatt + Nubhan). belek punya belek...sampai la ke isu pasal "upskirting", mende la agaknye upskirting tu ek?

From the Wikipedia:

Upskirt is a slang term usually referring to up skirt photography, images of the view up a woman's skirt (as seen from underneath), including shots of a woman's underwear, or exposing her vulva or buttock. Alternatively, an "upskirt" may be a video, an illustration or simply a view. Upskirt photographs are common on porn websites.

Lorrhhhhh...xde keje rupenye budak-budak remaja laki skrg yerk...g skodeng mini skirt pompuan! dlm majalah tu kata..trend nih dah lama ada..cuma skrg nih baru naik balik. meaning tgh in-trend la...canggih tu guna camera bentuk pen for the skodeng-skodengan activity! mana la gadis-bermini-skirt kat luar sana nak trace yg dorg nih dah di'upskirted'.

Dah kalau gini pakainye...mmg senang la kaki-skodeng-skodengan tu nak buat kije...kan???



Haaaa...cube pakai gini...tang mana kaki-skodeng-skodengan tu nak hala camera??? selamat kan kan kan :p



Tapi, macam the writer cakap la kn...nih terpulang kpd tuan punya badan (note: cik-cik gadis). kalau rasa selesa berpesyen dgn mini skirt...teruskan lah...tp risikonye kne la tanggung sndr. jgn nanti sendiri punya tutttttttt dh tersebar dlm internet..baru nk menyesal...mcm pepatah Melayu kata "dah terhantuk, baru nak terngadah".

lagik satuuuuuuuuuuuu...

"Mencegah lebih baik dari meng-obat"

Sekian saje laporan dari Karam Tak Timbul-timbul..utk tv tipu ;p

2 comments:

cik_ienn said...

wargh2..karam tak timbul2 eh? sweet je..

CikChelsea said...

hihi cik ienn...yg sweet tu cik karam tak timbul2 ke kartun tu? ke saye?;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...