13 Nov 2008

Monolog seorang aku

  • Hati: apsal pompuan tu dengki sgt kat aku?
  • Akal: entah...aku ada apa dia xde kot..heheh
  • Hati: dari sem 1 sampai ke sem 6 ngata aku tak habis2...aku buat salah apa kat pompuan tu?
  • Akal: sebab aku xbuat salah la tu pasal dia dengki...sbb aku baik sgt...heheh
  • Hati: tapi kan pompuan tu melampau tau...kat sume orang dia nk cite aku nih sombong, perasan bagus, etc...etc...
  • Akal: sebab dia tak bagus la dia kata aku perasan bagus. dia sakit hati la tu tak dpt nk kalahkan result exam aku. hahaha...tp aku dpt result bagus pon..ada aku canang kat org lain?
  • Hati: tulah..xde pon. aku nak balas apa pompuan tu buat ke??? kang aku sebarkan psl dia g ******** tu kat org lain baru tau...biar org lain tau sapa pompuan tu sebenarnye!
  • Akal: malas la aku. kalau aku buat gitu...maknanya aku pon sama mcm dia...kan???
  • Hati: buat jelah...pompuan tu yg setat dl...ikut la game pompuan tu!
  • Akal: takpe...tak perlu. selagi aku boleh sabar...aku sabar. jgn sampai aku hilang sabar...sudeeeee..heheh (tanduk dah kua sket...chinggggg)
  • Hati: bagus...bagus. mcm nilah yg aku nak. balas balik!
  • Akal: dah..dah...jgn nak hasut aku jadi murahan. aku wanita yg setinggi akalnya okeh???!!
  • Hati: okeyyyyy...aku mengalahhhh *haihhhhh...* (mengeluh)
  • Akal: B.A.G.U.S!

4 comments:

Anonymous said...

cara t'baik bg m'yedarkn seseorg yg tidak mahu m'gaku kesilapan adalh m'biarkannya...
(winston churchill)
inti drpd kejernihan akal fikiran adalh adanya sifat penyantun, sedangkn landasan drpd semua perkara adalh kesabaran...
(aktsam)
kesabaran itu pahit, tetapi buahnya manis...
(rosseau)
so, sabarlh wahai temanku...

Miss X said...

sbr yerk....i pun kene gak nak org yg same.at least i x hipokrit..my parents know ape yg i wat kat blkg diorang..so,dont judge a book by its cover....

CikChelsea said...

anoy,
thnx for d advice...ive learn something new today..yeayyyy!!

miss x,
sesame la kite bsabar yerr..sabar dtuntut dlm Islam :)

tom yg poyoz said...

ak bharap agr ak bukn tsenarai dlm pompuan 2 kan noxx..sabr je lah,dlm dunia ni xseme og suke kte..ak yg comel ni lg la rmi og benci.huhuhu...og yg rapat ngn kte pon blm tntu suke kite tau..lumrah manusia my frenzz,,btindak mgunakan akal yg tletak d'ats bukan akl yg d'bwh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...