5 Nov 2008

Surat untuk Encik Ajib

Kehadapan Encik Ajib yg disayangi (hahah),

Saya merasa lega kerana MIS paper sudah pon selesai dijawab. Tapi pada masa yg sama, saya merasa sgt susah hati kerana jawapan yg saya tulis entah apa-apa. Encik sila jgn ketawa apabila membaca booklet answer saya okeh...!

Encik, seharusnya saya rasa subject Managing Information System (MIS) perlu ditukar kepada Menjawab Ikut Suka...yaaaaaaaa, itulah yg paling tepat!!!!

Hints yg diberikan oleh teman sebilik Encik yg juga lecturer subject ini sgt la tidak boley dipakai...tensen btol saya + kawan2 dgn dia. Yerr2 je dia bagi muka surat utk hint...tp 20% sajeeee yg boley diguna-pakai...adessssss.

Oleh yg demikian, sesungguhnye saya dengan muka tak malunye nak mintak Encik bagi la kami bonus point...tak pon sile lah jgn kedekut markah ketika menanda kertas jawapan kami (saya wakil kawan2 nih..kn kawan2 kn kn knnnnn)

Walaupun Encik nih agak hemsem + jambu(ikhlas saya puji nih)...tp pada masa yg sama Encik nih agak poyo orangnye (nih pon ikhlas gak...yelah, ada ke patot masa dlm kelas hr tu Encik mengaku yg Encik nih hemsem...puji diri sndr...tak bley blah btol Encik nih..hihih). Agaknye kan...sbb tu lerr saya tak minat subject nih...huhuh..ampooon Encik :p

Owh tadi habis paper saya + kawan2 terserempak dengan Encik kat foyer faculty. Saya cakap paper susah...pastu Encik mintak tgk question paper...then Encik kata "Ala...senang je soalan nih." Mmg la sng soalannye Encik oiii..nk bg jawapan tu yg susah...arggggggggg

Akhir kata, luluskanlah kami semua wahai Encik Ajib yg baik hati :))



Sekian,
Gadis bersweater Chelsea kale puteh




gambo cuwik Encik Ajib time dlm kelas...bkn sy yg amik...Miss X yg amik.hihih


*Hari nih Encik Ajib hemsem gile pakai UiTM nye corporate shirt ;p

5 comments:

miss X said...

gambar itu tdk bermaksud ape2 ye=D

cikc said...

i will miss his 'poyosness'...bole gitu?hahah

noraiza halim said...

xku sgka mis X sguh menaruh ati kt c gebek 2..kesengalan ak mjwp soaln td mgkin d sebbkan ak sgt x suke subjek ni..ahhhhhhhhhhhhhhh,ak tension!!!!!!menyesal sguh ble ak ingt jwpn yg ak tulis td.mcm karangn bdk skolah rendh!!maap ek nox,ak xde blog jd izinkan ak luahkan ati ak kt blog ko...kui2,tumpang lalu...uitm ak x mau menjenguk mu lg 4 d next semm,huhu=(

miss X said...

nor,
xde maknenye aku minat kat gebek tu...doa2 je en.ajib bermurah ati bagi markah byk2...amin...

cikc said...

eh Encik Ajib suda bg tau akan meloloskan kita sume kn...doa bnyk2 k...jwpn aku pon sume sengal gile je...kompem org tua tu bantai gelak masa nanda kertas nt..keskes~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...