10 Dec 2008

Birthday Celebration

Yesterday went to JB to drop mine + Ajun's resume (owh I need a job! duduk di rumah saja is so darn bored!) nnnnnnnnnn at the same time pick up my cuppies. owhhh they were so cuteeee. saya begitu asyik melihat edible image chelsea di atas cupcake itu...sehingga xsampai hati nak memakannya.huksss~

After pick up the cuppies from Kak Eyna, masuk je dlm kete terus tak sabar2 bukak...bau dia terus menyerbu! Harus la terus capai n dan2 tu dlm kete ngap2...ahahahaha. lantak la kan kete nak comot ke apa ke..belakang kiraaaa...Cik Mimie yang sedang drive dgn tak puas hatinya bersuara "I xmo la drive cmnih...i nak makan gak".

:p

Then, we head to Jusco Tebrau for late lunch...laparrrr gilosss! So, makan kat Johnny's di atas remendesen (ejaan ini salah..sile jgn gunakan utk penggunaan formal) Mimie. Melantak la ktorg b'3 kat situ. Order xde la bnyk sgt...tp kenyangnyeeee mak aihhhh!!

Bile dah g tmpt makan2 nih xsah la if xde gambar kan...hihih
Mimie yang gigih jadi waitress kami..muahahahahhh...bagus klo sume kastemer mcm nih kn...rilek je mamat2 nepal kat situ..xyah wat pape :p

steam boat yang kami order...mcm2 ado dlm nih.
at Johnny's we can choose either to have the chicken @ tomyam soup (for tom yam soup extra rm10 will be charged).
cik 'waitress' kami nih rekemen amik yang tom yam sbb dia kata yang chicken takut kami xlalu nak makan


b'day girl makan nih je...sob sob...heheh kidding. nasik bnyk tu je dia provide tp bagus utk org diet mcm diriku..hikssss :p

kerabu mango nih saya yang order...tp pedas tahap melampau. tak makan rugi, wanita lagi 2 orang tu tak mkn pedas..nak tak nak..kena la taram. pedas tp setap!

------------

Around 10 sampai rumah...pix kat bawah nih cuppies yang tinggal..yang lain dah 'selamat' kena taram dgn bala tentera :p
Happy Birthday to me :)

p/s: thanx for all the birthday wishes guys :)

3 comments:

miss x said...

amboiiiiiiii..melantak x hengat dunia btl korang ni la..

jetsetter said...

wahh bnyk dapat prezzie ni!..tunjuk la mana!

CikChelsea said...

to miss x,
sile jgn jelesh :p
mana hadiah aku?
nk hadiah xkire...
wahahahh

to jetsetter,
xde hadiah pon..bole?
sadis kn..tsskk...tskkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...