14 Dec 2008

A Wedding Before Me:

Congrats to my big brother on his wedding!
Habis sudaaaa abang-abangku + kakak-kakakku.
Turn saya plak lepas ini..muahahaha!!

(Lambat lagi okeh...bile? Sile jgn tanya!)

the Bride & Groom poster

during the 'akad nikah' ceremony

their 'bedroom' ;p . Groom side

'pelamin' . Bride side

'pelamin' . Groom side

antara para sohabat yang hadir :)

Ada lagi sahabat yang dtg...'sahabat lelaki'..!! kontrolvesi gitew! Makcik2 kendarat dok pandang-pandang + cuit-cuit di antara 1 sama lain..apekahhhh??? Macam la saya tak nampak kn...dorang dok juih-juih bibir hala kat saya! Nak gossip mana 1 bf saya la tu...naseb la 'sahabat lelaki' saya sgt pandai tidak dtg berseorangan...wahahahahhh!

Lepas tu..sorang-sorang dok tanya...saya bila plak?? Ehhhh..siap ada yang kompiden sungguh nih ckp tahun dpn saya plak! Motifff laaa...haihhh malas nak layan.

Kalo la ada karaoke set memang dah ku tujukan khas lagu RIMAS utk makcik2 kendarat!!

Lambat lagi yerr saya punya...kasi mak rehat puas2...penat tau organize wedding nih!

5 comments:

mimie said...

i tak kisahla u nak kawin biler tp yg penting musti ada cup cake....hahahahahahaha(ketawa jahat)

CikChelsea said...

apakah???
tiada kena mengena langsung tawww

Bulan.Luna said...

Visit us for fashionable shawls and tie rack scarfs =D

c'sya said...

no komen...hahahahahhahahh

yah said...

lawa krusi pelamin kt rumah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...