3 Jan 2009

Laporan 'ngedete'

Kah..kah!!!
Mengapakah entry dimulai dgn ketawa yg sungguh evil???
Hal ini kerana semlm berasa amat klaka, miss X siap call tny "oiii...ko nak ngedete dgn sapa haaaa?" anda tak merasa kelakarkah di situ??? siap call nak tau..wahahahaa. owh b'cakap mengenai miss X, oiii miss X..mengapakah ko sudah lama tidak meninggalkan jejak di blog ku ini??? jgn risau ko blm glemer lg..identity ko pon blm ramai yg membongarnye..mana de org rajin yg nak korek achieve aku :p kehkeh...

Ok habis. habis cite psl miss X. cite psl 'date' semlm pulak.

Mengikut pentafsiran saya sendiri, tanpa merujuk kpd kamus dewan bahasa dan pustaka..date membawa maksud tarikh (:p) kahkah..!!!

Semalam bukan date la...tp klua berronggeng Rokiah beramai-ramai bersama para sobahats; CikJun dan CikMimie dan seorang lg teman kawan. iyerrr...kawan setravianan. kahkah..!! anda tak tahukah...dunia travian menambahkan bilangan kawan anda??? tak percaya try la main...hehehehe...juga menanamkan semangat setia kepada persekutuan. ok tak perlu cite panjang lebar..sbb nanti hanya Ajun saja yg boleh paham..kahkah!!!

Semalam..pakai ini,

Dan ini...
(motif menunjukkan gambar2 ini??? Nanti entry ini bosan tanpa gambar..sbb sudah 2 entry tiada gambar melainkan gambar baby yg tidak ada kaitan! adakah anda sedar?? ya?? tidak??)

Semalam mendapat ini...dibawa khas dari Langkawi..sedapnya coklat Daim :D. kepada anda yg berada di Johor, coklat ini boleh didapati di Duty Free Zone, JB (ini musti tau. sbg pelajar bekas pelajar tourism harus tau ini krn shopping adalah 1 element penting dlm tourism. sila bukak buku Travel & Tour Management)

P/S: Miss X, aku tiba-tiba saja kepingin makan di Kluang Station. jommmmm :D

7 comments:

mimie said...

ngedet yg asyik citer kampung je dan asyik ketawa je....uh...penat

CikChelsea said...

kahkah..
spt yg dijangkakan..xyah tulis kat entry psl u kebosanan dgr cite psl kampong..musti komplen kat cni..muahahaha

ajuncr7 said...

sohabat2 ku yg memng sengal+giless...asyik buat air mata kite nak mengalir je taw

miss x said...

allo cikc,
nak lepak kat kluang station yg mane?ko rndu kat aku ek?=phuhuhuhuhu......

CikChelsea said...

to ajuncr7,
ngeh2..aku kn mmg sgt sukak membuatkan ko mengalirkan air mata ;p

to miss X,
wahhh..pantang diseru..terus je timbul :p windu nk buli ko la..gagagagagaaaa

c'sya said...

haaaaa, ngedete2... jg2 ciksalmah...;D

CikChelsea said...

haippp..ko jgn jd spy..syuhh syuhhh...

hahahahhaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...