9 Jan 2009

Mengidam lagikkk


Adakah anda pernah men-try donut mango flavor daripada Big Apple ini??? jika sekiranya belum...bagus la!!!

Jangannnn..!!!

Jangaaaannnn TAK TRY!

Setapppp gile vavis. tp elok la yang mana blm try tu n rumah lak jauh daripada belakan Big Apple..toksah lerr..kang jadi cam saya...mengidam tetiap hari. dah la hari tu 1st time merasa sempat gigit 2x je...yang lain habissss kena taram oleh Encik YB. buruk perangai seh tgk dia mkn donut...mcm budak tadika. tu kalo la mak abah ku melihatnya...was2 je nak buat budak tu jadi menantu..muahahahahaha!!!


Jom tgk Raja Lawak :D
Kita bergelak bergolek-golek dan berguling-guling.


P/S: Big Apple kat Johor ada kat Jusco Bukit Indah n Kluang Mall saje ye tuan2 dan puan2.


Sekian,
Saya yang dulu belajar tourism (nak mention gak...muahahahaa..pangggg!!!)

8 comments:

yantie said...

ko mengidam kalah org mengandung..hehe~

CikChelsea said...

muahahahaa..tu lah kn..nafsu cam naga ;p

monstorious wife said...

Big Apple ada kat jusco PLENTONG jugala.. x pernah pegi??

CikChelsea said...

to monstorious wife:
waahhh ye ke???sgt bgs negeri johor ku skrg..maju dlm mbuka kedai donut :D

prnh g situ 1 kali saja..tu pun tahun thn 2004..sgt lama tidak prnh ke stu lg

monstorious wife said...

sorry, salah. TESCO PLENTONG bukan JUSCO PLENTONG..

Sila bangga menjadi anak jati johor. Huahahaha

CikChelsea said...

waaaahhh tesco pon ada big apple??lagi la maju..muahahahaa

apa akan ada di tesco tebray???mari kita terjah..kuang kuang kuang :D

c'sya said...

nsib bk ade hl... kalu x msti dh ln mcm...hehehehh
kejenye asyik mangan ajerrrrrrrr...

CikChelsea said...

c'sya,
haihhhh...
YB yg besar okeh...aku dpt mkn sipi2 je..dia yg dh mcm donat...hahahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...