2 Jan 2009

Tak Best

(entry nih takde kaitan dgn baby. kaitan dgn perasaan kebosanan. kalau la saya bosan, akan menjadi se'cute' baby tu..owhh hari-hari pon sanggup menjadi bosan malahan amat bosan pon sanggup!! sebab cute..hahah)

1st of JAN yang sgt tak memberangsangkan!!!

Sebab:
  1. Mak bising pasal today (Friday) tak jadi g SA utk apply TPM (bukan timbalan perdana menteri laa...tenaga pengajar muda) nye biasiswa. grrrrr...dah kena pot pet pot pet. YB pon sama...paksa2 apply mende tuh! sumer org suruh..dah klo tuan punya badan dah tak rela nak belajo..nak wat camner??? penat final exam sem lepas pon blm hilang...nak soh sambung master lak. eeeiii...tu..pi tanya kat si Pinot betapa malasnye daku nak study masa final hari tu. sebab??? tak sabo nak habiskan study. maybe ada yang cakap, study lagi best dari kje..kje penat! tapi saya sukak kjeeeee...workaholic-kah daku??? I'm pretty sure I am!
  2. My sis pon ado bising tadi..tp skeeeet jela...dia just cakap "Ingat senang ke nak cari kje sekarang?" which is veeeeery true. bistu...kan dah cakap...dah xmo study. xpaham kah? kang kantoi time wat master..sapo malu??? haku gak..kn kn???
  3. Belom dapat kje!!! nih paling tensen...adakah anda sumer tau bahawasanya saya sangat susah hati apabila tidak mempunyai pekerjaan??? yerrr..tak kje = takde duhet. itu sgt menyusahkan hati. hukssss~
Harus tidurrr dahuluan...esok mau ngedete..hiksssss. dgn siapakah??? tetttttt...
Berani matik la kan nak letak nama kat sini!
(harap2 la YB tak baca blog saya...YB sgt bz nak jaga kebajikan org kampung..kahkah!!!)

TAPI,
Apa akan terjadi kepada saya..sekiranya YB membaca entry ini???
Aiiii..lu pikir la sendiri...Assalamualaikum :D

2 comments:

ajuncr7 said...

wahhh..!! pegi ngedate ngan sape tu..?? lalalalala~

CikChelsea said...

alahai..wat2 tatau lak..memakan KFC b'sama2 semlm :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...