13 Feb 2009

Alhamdulillah...finally

So many things to write...but too tittle time that I have.

Sangat lama rasanya tidak merapu, merepek, mengarut (bukan mencarut ya!), meloyar di sini. komitmen lain membataskan masa saya.

Hari ini, saya nak berkongsi kegembiraan dengan anda semua. Setelah beberapa bulan menjadi observer tegar, membuat research, trial and error dan belajar...akhirnya impian untuk membuka 'little business' ini akhirnya termakbul juga =)


Alhamdulillah...

Saya amat bersyukur dan berterima kasih kepada family, kawan-kawan, Encik Sayang dan individu2 yang berkenaan kerana banyak memberi semangat dan dorongan.

Special decication of THANK YOU kepada bonda saya, Hjh. Maimon binti Hj. Anuar sebab telah bermurah hati membelikan saya a.k.a men'sponsor' sebuah mixer baru pada hari ini. Sayang mak! hehe... (as for now, saya pakai yang kecik je dulu...yg harga dekat 2k tu tunggu business anakanda mu ini sudah berkembang pesat, aman makmur, maju jaya...ada ke beliau nak membelikan mixer yg berharga 1.8k tadi, nasib baik la mesin penimbang dalam minda saya masih selaras...kalau tak, memang tanpa segan silu saya terima pemberian beliau. haha!)

8 comments:

Liyana said...

A good start of 2009 :)
Good luck!

CikChelsea said...

millions thanx sis nana =)

cik_ienn said...

semoga sukses !!!

*lama menyepi no...

CikChelsea said...

trime kaseh cik ienn...Amin2...moga2 doa kalian dimakbulkan...

awat cik ienn, rindu kat cheq kaa???hiksss ;p

mommy said...

good luck. kirim la sample. hehe

CikChelsea said...

tq sis fatin...sample? jgn kata sample...bg free 1 trial set ;p (kire sample la kn..hihi)

nad nazira said...

alamak td dah comment tp tatau kuar ke tak sbb internet prob. U dok kat bp katne..bestnye!kalau nak order camne???i nak balik bp ujung bulan nie. nak cebrate sumthg kat umah.. =)

CikChelsea said...

i kat yong peng nad...dkt je dgn tol y.p utara =)
u just email @ text me the detals k...insyaAllah bole...singgah la my cuppies blog..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...