7 Feb 2009

Warehouse sale review

Hi tawan2 (ikut style Yus Raja Lawak),
Saya dah pegi warehouse tu semalam...bagi pendapatan saya...jualan adalah kurang memberangsangkan dari segi produk2 yang ditawarkan. haha..ayat apalah aku pakai nih. dalam erti kata yang lebih mudah = tak best. hahaha!!!

Berikut adalah beberapa keping situasi gambar yang sempat saya snap curik2 ;p sewaktu kegiatan mencuci mata berlangsung di department make up & perfumes (tak best)...

Bloop

Maybelline (boikot...boikot)

Perfumes: Esprit & Miss Sixty (lupa lak nka tgk harga..hohoho)

lagi product perlu di boikot

nih pon sama..boikot!!!
(pe kejadah la haku amik gambo brg yg perlu diboikot)


Kesimpulan:
If nak beli baju anak2 anda...boleh la pegi sbb children clothes cute2 ^_^
Cadar + comforter pon sale gile vavis. boleh lah beli sbb saya pon dah meremvats 1 set cadar (beli nak guna lepas kawen..tah bile nak kawen pon tatau. tapi dah beli dulu. motipppp??? muahahahahhh)

3 comments:

isz_3707 said...

oi budak, the sale is sux to the max! haku beli senduk je sebab segan nak kuar tangan kosong, dahle pagi2 buta punyer semangat g, sale start kol 11, kol 8 lebih aku dah kuar (igt kol 9 start), siap bratur pepanjang tp sale cam harammmmmmmmmmmm..baju naufal xde size, perfume stakat hugo jek, baju aku laaaaaaagi xde..cam taik!
/nasible aku lepas geram kat sini, haha

CikChelsea said...

muahahahahaaa kak isz, tau xpe...sy yg bsemangat waja + bkobar2 pon lemau semcm je tgk sale camtu...xmenarik langsung..sgt la hampagas!!!

xpe..sile la lepaskan apa yg tbuku..sini xde byr tol ke ape ;p

Anonymous said...

I found this site using [url=http://google.com]google.com[/url] And i want to thank you for your work. You have done really very good site. Great work, great site! Thank you!

Sorry for offtopic

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...