16 Mar 2009

1 transormasi telah berlaku

Suka suki je guna tag line AF7...hampir samalah. dia orang punya "1 tranformasi akan berlaku" --> propa sungguhlah, bosan betol haku kena tunggu apa benda lah yang akan di transformkan sgt tu.

Bukan nak komen ulas pasal AF7...awal lagi nak bagi pendapat. simpan dulu...kot-kot minggu depan ada isu lagi best. hohoho~

Sebenarnya tajuk entry tu memang TIADA langsung kena-mengena dengan AF7, tulis gitu pon tatau la boleh tambah traffic ke tak? hoiii...motippp??? errrr...takde motip ;p sebenarnya saja nak bagitahu cupcakes blog saya dah tukar layout...muahahahaaaa (ini memang motip nak dapat pelempang)


Ok, dah habis. entry pendek lagi membosankan daripada saya. banyak mahu tulis tapi takda mood...tssskkkk!

P/S: Apa pasal nama budak AF7 dari JB tu Sobri jadi Obri? kau ingat komersial sgt ke nama Obri? tolonglah Astro...sedap lagi nama Eric Djemba Djemba tahu???

P/S/S: Mengapakah pada jam 12 tengah malam, perut tiba-tiba lapar lantas menelan air liur banyak-banyak kali kerana teringin sangat nak makan Speghatti Bolognise =S dugaan jenis apakah ini?

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...