22 Apr 2009

Kaki lain-lain, kahwin pon lain-lain jugaklah!

Apabila kita ada adik beradik tiri yang sebaya yang dah bertunang, makanya diri sendiri harus bersiap sedia mental dan fizikal...sebabnya??? Orang akan mula tanya "Adik @ akak tiri kau dah, kau bila lagi?"

1 kali, sengih

2 kali, sengih lagi.

3 kali, dah tak boleh sengih.

Lebih daripada 10 kali???

Can you SHUT UP??? Time nih lah, macam menggelegak je otak dalam kepala nih!

Mak rimas okeh!!! Boleh tak jangan tanya banyak-banyak kali?

Pesanan penaja untuk kawan-kawan form 6, korang tolonglah wakilkan sorang je untuk tanya benda nih...aku tak koser nak jawab sampai 5, 6 kali. Paham?


Kita ada kaki. Kaki kau pergi jamban. Takkan aku nak ikut? Aku bawak kaki aku pergi shopping mall =p. Macam tu jugak kawen, kau kawen dulu...itu rezeki kaulah. Rezeki aku belum lagi.


Peribahasa hari ini:
Kaki lain-lain, kahwin pon lain-lain.


Kaki kami.

Yanggg, kaki awak buruk sikit daripada kaki orang...hahaha =p

2 comments:

cik ienn said...

soka layour blog kamu. nice =)

CikChelsea said...

makasihh cik ienn...
zaman 'gelap' dh blalu..xkrg pop dh tak gothic..hahah ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...