23 Apr 2009

When a boy meet a girl

Congratulation on your wedding Maya!

There was one time I did asked her "Kau nak kawen ke dengan Fendi?", without thinking and within a sec she answered my question "Tak nak. Fendi banyak skandal." A year after (or less than a year) here you go, my dear friend get married with this man...yang di cakap tak nak tu..huhu~

It called 'jodoh' don't you think? They actually know each other since my friend was in form 4. Their 1st met was at Larkin Stadium (if I'm not mistaken) when she had tae kwando competition and he had football training at the same venue. Fendi was actually a football star. He played for Johor few seasons back. Sekarang sudah bersara, kerja lain =p

Cut the long story, jumpa balik after 8 year lost contact and cinta pun berputik (dah macam penulis bibliografi plak haku nih T__T). Ok, dah malas nak cerita banyak...silalah tengok gambar yang saya bluetooth daripada handphone Puan Pengantin...heheh.

After nikah

Sanding & makan berdamai
(I wonder why people called it as 'makan berdamai'? Bukan ada gaduh2 pun nak damai2 kan? huhu)

Acara potong kek
(Ehh, we called it as 'acara' ke?)

Close-up sket kek yang menawan lagi menggiurkan nih..haha perasan..perasan =p
Untuk mendapatkan gambar kek yang lagi menawan..sila klik SINI
Anda juga boleh memiliki kek seperti ini di hari bahagia anda..haha iklan iklan =p

Tahniah lagi sekali kepada Puan dan Encik Pengantin!
Semoga bahagia berkekalan hingga ke anak cucu...Amin.


Ok, sekarang sudah update blog...boleh tengok cerita Desperate Housewives season 5 dengan senang hati.

1 comment:

mimie said...

inikah kawanku yg bernama maya.....nampak sweet sgt tp cup cakes tu lg nampak melazatkan. ceh rugi i takda di sana...kalau tak da lama lesap.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...