28 May 2009

Bills on me!

[STICKY POST]
(I need to make this post stay on the top due to some of my friends didn't see this short and picture featureless post. Pity entry T______T)

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...

Ehem...ehem...
Saya nak buat announcement sikit nih (Cehhhhh, nak buat pengumuman pun nak bagitau ke. Tulis jelah).

Since 1hb Jun nanti saya akan menghadirkan diri untuk majlis konvokesyen, saya ingin membelanja kawan-kawan makan! Yesssss...u heard me. Belanja makan....CUPCAKE. Hehehehee ;p

Bukan sembarangan cupcake. Saya betul-betul ingin berkongsi kemesraan (ecehhh..kemesraan pulak T___T), berkongsi kenikmatan sebiji cupcake dengan teman-teman tersayang. Tentunya cupcake yang istimewa untuk anda!

Tapi, ada syaratlah untuk redeem your cupcake nih. Caranya mudah je:

Kepada kawan-kawan 1 kelas, sebelah kelas, course lain, fakulti lain yang mengenali diri saya,
(errr..yang tak kenal macam sukarlah untuk menjoinkan diri, sebab nanti kalau saya tak kenal anda...anda datang kepada saya mintak cupcake akan malulah, bukan? =p)
sila tinggalkan jejak anda di sini iaitu di ruangan komen. Hanya yang mendaftar sahaja boleh join redeemtion pada hari Isnin, 1hb Jun nanti :)

Saya tak boleh nak buat without knowing the quantity, simply because untuk elakkan pembaziran.

Pendaftaran dibuka sekarang sehingga 28hb Mei.

Jumpa anda di kawasan Menara SAAS.
UiTM di hatiku (ceh...ceh...ceh)

14 comments:

Bean Jinai said...

ada juga yg sudi entry pasal chelsea nih, weh gua x jumpa pun lu punya chelsea..! amacam ,,! lu rasa sapa dpt hot seat chelsea musim depan ganti Guus..?

eddie dewanaga said...

offer untuk kawan2 dia aje ke...
this is not fair!

:)
hehehe...

cik ienn said...

nak jugak..sanggup nih p menara saas...

CikChelsea said...

Bean Jinai,
aik? apsal berkata 'ada jugak yg sudi buat entry psl chelsea?' mengapakah? ada yg tidak sudikah? owhh ada..kalau mereka supporter setan merah..kahkah!! ok tak lawak T__T

saya harap sgt mr.guus akan dikekalkan di Stamford Bridge. ura2 akan diganti dgn Carlo Ancelotti...dia pon ok. Milan bnyk gak dpt piala di bawah 'jagaan' dia...

ke Chelsea nk buat kejutan mcm AF jugak..kahkah!! (nih dah tersampuk si Eddie =p)

CikChelsea said...

eddie dewanaga,
ehhh kau dekatlah..mari dtg sini...mkn cupcakes free sampai loya...hahahahaha ;p

CikChelsea said...

cik ienn,
harrrr laa (pinjam ayat kamu =p) nt dtg la saya konvo..bwk bunga besar skali tau...nk rose puteh + merah 50 kuntum..hahaha..tamak tak?

kamu kn dh kat Shah Alam..sgt dekat tuuuuu..mari2 kamu juga dijemput hadir ;)

Teena =) said...

Nak jugakkkk...
Wat cedap2 taw..
Hikhik..!! ;P

Anonymous said...

boy was her!! ko kutuk2 aku yek cik lin kat blog ko..patutla tersedak aku dibuatnyeeee

FENDY NOAH said...

hah bak mai...aku nak sekotak xnak seketul..wakkakakakaka.....coklat moist yah..hahahaha

CikChelsea said...

tina,
registration accepted. nt tuntut cupcakes ms grad :)

anonymous,
boy was her? aik? shouldn't boy = him? huhu...ke typo nk taip here jd her? =p

err boy mn meh? boifren kah? kutuk mn de kutuk sape2..heheh

fendy noah,
4r u beb..anytime..seketul jerr...xleh lelebih..heppppp =p

Anonymous said...

kawan sekelas sdiripn da lupeke?...kat uitm tu bape ramai kwn ko name boy2?

H A N A said...

saye mcm mne???

=(

CikChelsea said...

anonymous
(a.k.a boboy)

xkn dpt ku lupa hengo wahai inchik boboy...sedangkan savvy merah kita kongsi bersama (eh kongsi lak..tumpang je..hehe)

HANA,
daftar2...redeem free cupcakes =p
(dgn meninggalkan jejak di sini maka rasmilah redemption anda)

p/s: sila bgtau akif cara nk register kat sini..dia xreti..dok tny aku kt FB..hahahahahhaha

Hana said...

officially registered!!!!

nak cupcake 15 volleeeyyyyy???

=D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...