6 May 2009

Lama gilos guwe 'puasa'

...membeli belah

Tssskkkk T______T

Baju dalam wardrobe lama sudah tak hapdet..kuar asik pakai baju yg sama...orang yang tengok pon naik bosan agaknya =S

Hari esok ada JCard Day kat JB (errr...Jusco Tebrau kah Jusco Bukit Indah kah? Nih kena tanya balik kat YB nanti). Encik YB pulak cucuk-cucuk jarum soh saya p shopping..kijammmm T____T. Saja dengki pada hal dia tahu sekarang priority saya kat business.


Wang saya...saya gunakan untuk business.

Jadi, untuk shopping?

Apa kata kita saya guna duit dia (YB)...ehhhh macam seronok pulak plan nih.


Sekarang tido dulu, pagi nanti kul 9.00 am call YB untuk mengusulkan idea yang sangat bernas ini!

2 comments:

eddie dewanaga said...

beb, lu JB area mana??

hehehe... satu kapal rupanya.

CikChelsea said...

i kat yong peng lah

JB tu encik YB =p

BTW, u JB mana?

kalau nk ikut kapal johor...sekapal la kite..kekekekehhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...