25 May 2009

Macam dah tak ada gambar lain

...je nak ditempek dalam blog neh =p. Balik-balik gambar kek...balik-balik gambar kek. Weeeiii, kasi 'chan' lah sket, first time membuatkan kek 3 tingkat untuk pelanggan. Sangat excited + teruja + bangga hinsss hinsss semua ada. Kahkahkah!!!


Macam mimpi saja dapat merealisasikan impian pelanggan yang mahukan kek kahwin 3 tingkat. Apa taknya, perlu diingat, saya TIDAK MEMPUNYAI ASAS langsung dalam bidang ini, I just loveeeee baking so much! Kelas deco kek pun tidak pernah pergi (memang dasar pemalas. Dari zaman study sampai sekarang, makin menjadi-jadi malasnya...hahaha).

(Gambar di tempat kejadian. Photo credit to Dr.Faidzal, my muti talented BIL. Jangan kata belah orang, amik gambar yang sangat berseni pon sangat lawa.)


Ok, ok. Dah habis cerita pasal kek. Lepas nih cerita lain pulak =p

3 comments:

isz_3707 said...

lawo dik kek ko, kagum akak, tp akak dah kawin pulak :P

Liyana said...

nak puji lagi ni.... CANTIK weh!!

CikChelsea said...

isz_3707,
kak isz..xpe...nt 'ufal' nye wedding sy buat kak...muahahahhh ;p

liyana,
heheeh..mekaseh sis. that d300 bnyk m'bantu =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...