29 Jun 2009

Kulit oh kulit

I realized my heels started to crack since 2 years ago. It getting worst when I'm staying at my rumah sewa during my study. Nak kata rumah sewa tu simen, tidak. Full covered with mosaic. Maybe I'm getting old, that's why kulit pun dah mula buat hal =p

So, I told my BFF about it and she hand me over the Ellgy Plus Cracked Heel Cream. The cream works really well! After a week using it, my skin (refering at my heels) feels and looks better.

I thought it's ok for me to stop using the cream as my heels looks better after that. BUT, I was completely wrong! It getting worst and worst. Sampaikan bila pakai heels rasa huduh sungguh kakiku! Dok biar je walaupun dah rasa macam tu =p

Owwhhh keadaan ini sangat tidak boleh berterusan, so dengan tahap kesedaran diri yang sedang menjulang saya pun pergi ke farmasi untuk membeli cream itu. Haruslah menjaga kulit demi bakal suami tercinta kahkahkah! (Don't worry sayang, lepas kahwin pun I akan jaga jugak =p)


I bought the Ellgy Plus Cream and also Eubos Sensitive Hand Repair & Care Lotion specially for dry and rough hands. I so NEED these cream to help me to 'repair' my skin's texture. After few months of baking, my right hand fingertips (especially the thumb, point and middle finger) were dry and ugly! Seriously! There are cracked lines on my fingertips, a lot of them! If nak pakai my satin scarf, selalu je my fingers tersangkut and rosakkan scarf tu...tsskkkk T_____T.

Salesgirl kat Guardian tu baik giler, saya ambik Eubos hand lotion yang biasa je...then dia kata "I tukarkan dengan Value Pack ye, you tunggu kejap". So dapatlah FREE miniature hand lotion and nail buffer. I think some salesgirl wouldn't care to do that kan? Hehe...tapi that girl memang baik and friendly. Good customer service! (Kejadian berlaku di Guardian BP Mall)

P/S: It was so dangerous to stay long in Guardian @ Watson, as I will buy 'few' things that were not even in my list! Haihhhhhh =S

2 comments:

eddie dewanaga said...

tumit pecah2...

huh, zaman gua dgn boots 24/7 dulu pun selalu kena... katalah guna safety boots murah, dari Kings gua tukar Red Wings dan Timberland, pecah jugak!

ada sekali tu gua tukar pakai kasut ala2 opis boy, seminggu kena kutuk, mat kupu2!

CikChelsea said...

haha..skrg pecah2 lg ke tak tumit u? pakai la cream mcm i..komfem 1 minggu akan meninggalkan kesan postitipppp...

kasut mahal2 pon ingt bley menolak kesan penuaan ke? kahkahkahhhh..

ehhh apsal tetiba wa ckp "i u i u" dgn lu beb?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...