15 Jul 2009

Arrrrggghhhhh

Sakit gigi!!!

Geraham bongsu baru nak tumbuh ke apa nih? Ke ada infection? Nak kira gigi sendiri ada 36 batang ke tak, malas pulak. Tengah-tengah sakit ni tak kuasa nak mengira gigi. Kalau cukup 36, maknanya bukan sakit gigi sebab wisdom tooth baru nak tumbuh. Kalau tak cukup, ada 2 kemungkinan, wisdom tooth nak baru nak tumbuh ataupun infection (terima kasih Encik Ahmad Gugel kerana memberi saya informasi ini!)

Gigi sakit yang teramat sangattttt T_____________T.


Owh sangat tidak selesa! Nak tido dengan lena pon tak boleh. Tadi, siap mimpi tulis blog time mimpi. Dalam mimpi tu, saya tulis blog entry pasal sakit gigi, terpaksa batalkan puasa ganti hari ni dengan memakan pain killer.

Selepas kembali ke alam nyata terjaga dari tido, memang saya rasa betul-betul seperti dalam mimpi tadi. Gigi sakit sampai tahap berdenyut-denyut. Nak telan air liur pun seksa gile. Kalau terbatuk terpaksa batuk dengan cute (control batuk takleh kuat-kuat, sakit owh!). Kalau terbersin pulak, terpaksa tanggung derita T_____________T.

Memang betul saya capai pain killer macam dalam mimpi tadi. Tak jadi nak puasa ganti (nasib baik tinggal 2 hari je) lagi hari nih. Cobaan.
Italic
Wahai mata tolonglah tidur. Tapi, takyah la mimpi lagi siap mimpi tulis blog, cihhh OVER! Ya Allah, Kau berilah aku tidur dengan aman dan lena buat seketika bagi menghilangkan rasa sakit yang sedikit ini. Amin...

Nak telan liur paling sakit nih, makkkkkkkkkkkkk ='(

6 comments:

Wan Anis Sorfina said...

You're my 100th follower.. tepok3.. Tahniah! Love to be your 17th follower.. mcm sweet 17 teen gituwww.. hihi... (:

.BUNGA. said...

welcome to the club sakit gigi! :)

oh our wisdom tooth! :)

CikChelsea said...

kak wan,
tepok3...terima kasih sudi jd follower sy blk..sy amat segan T________T

kakak bunga,
td sy dh kira gigi, gigi sudah cukup maknanya bukan sbb wisdom tooth la. ni musti sbb infection. kakak sy pulak menakutkan infection jika dibiarkan blh mbahayakan tulang rahang =S

takot takot...kena makan antibiotik la pulak tsskkk

CikChelsea said...

kak bunga,
setelah diselidiki dgn tanpa was2..mmg btol i sakit gg sbb wisdom tooth!!!!!!!

tiada infection, ni sume gara2 encik Graham!!!

tak suke =(

mimie said...

u cakap en arip k@@#$%? isk2...tapi mmgla hitam ek en arip masa form 1...alamak telebey suda...maaf en arip. niat di hati taknak mengutuk tapi tercakap...mmmm.

CikChelsea said...

haha..oii sengal..ko salah entry nih =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...