4 Jul 2009

Hancur hatiku menjadi keping-keping

Hancusss hatiku

Mengenang dikau

Menjadi keping-keping...


Saya sentapppp!!!
Hati saya koyak rabak hari ini.
Hati yang koyak rabak sangat menyakitkan.

Betullah kata pepatah "Terlajak perahu boleh diundur, terlajak kata buruk padahnya"
Sangat tepat.

Hmmmm...
Mungkin saya akan ingat benda ni sampai mati.
Mungkin juga benda ni akan merubah segala-galanya.

Siapa tahu, kan?

7 comments:

eddie dewanaga said...

beb, gua ingat gua masuk salah tempat tadi... lu dah tukar 'wajah' rupanya... nice job!!


huh... gaduh dgn sapa ni beb...?

Bantal Bucuk said...

Na kau gaduh ngan sedara mak mon sebelah rumah tu ke? ha ha ha

Kau tau semalam adale segerombolan munkies gi visit sedara mak mon ni sambil menikmati hidangan rambutan yg merah menyala kat belakang umah dia.
Dia panic pastuh jerit jerit - aku tanya 'Ko nak pe?' tanpa melihat. Dia kata 'ade munkies kat belakang umah!'
Aku kata 'ko halau je la!' masih tidak melihat ke kelibat minah tua tu (dalam ati - 'bile le jugak melaun nih nak blah!)
Dia kata 'munkies tak nak larik - dah halau'
Aku pon toleh la - pengsan!!! - ternampak kelibat tua pakai kemban rambut macam hantu raya...Mak aiiiiii rosak bijik mata aku yg rabon ayam nih.
Mana la munkies tuh nak larik diorg ingat itu sedara mara diorg jugak!!!

luvlyziha said...

hai dear.. thanx 4 being my follower.. follow u back :)

CikChelsea said...

eddie,
aku tgh cari layout yg sesuai dgn jiwa..yg kale purple b4 nih mcm jiwang sgt pulak..hahhaa...lantas ku tukar dgn kadar segera

(sedang dlm proses timbang tara nk membuat background + layout sendiri..tgk la kalau smpt heheh)

CikChelsea said...

Bantal Bucuk,
koserrr mak nk gado dgn itew nenek kebayans (kahkahkahhh!!!)

boleh tak komen anda nih saya publish menjadi 1 entry? ngeeeeehhhhhh~

cerita yg sungguh best utk dikongsi dgn para readers (chehhh mcm ada readers je ferasan mat jenin!)

eehhh kan 1 rezeki dpt melihat perempuan berkemban...bwahahahahhh!!!


p/s: eddie, takde gaduh la...terasa hati yg ala-ala je nyah =p

CikChelsea said...

to luvlyziha,
heheeeee...sama2

n thnx to u too

p/s: i seronok sebenarnya baca ur stories + suka tgk gambar bnyk2...hehhh =p

Bantal Bucuk said...

CikArsenal - comment I tu dah I masukkan dlm arkib negara, diorg kata itu khazanah negara so tak bleh kongsi keh keh keh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...