3 Jul 2009

Mana make up saya?


Masa grad nih sumpah saya dah touch up muka! Pakai pakai compact powder, eye shadow, eye liner, mascara, blusher, lip balm, lipstick, lipgloss...sume dah tenyeh kat muka! Sudahnya, habis je istiadat konvo dan tiba masa untuk bergambar, muka saya TETAP pucat lesi. Haihhhh...

Macam orang tak pakai make up langsung T____T

Adakah ini disebabkan saya bermekap terlalu nipis? Bila sendiri tengok dalam cermin macam dah tebal.

Perlukah saya beli foundation agar tempekkan bedak di muka akan tahan lebih lama? Sesape yang terer make up tolong la bagi tips ye =S


P/S: Muka innocent gile...bwahahahhhh!!!

4 comments:

eddie dewanaga said...

you look adorable... serious!!

Bantal Bucuk said...

ehhhh muka kak In mana? keh keh keh

CikChelsea said...

eddie,
i blushing
hahahaa
kahkahkah!!!

terima kaseh ;p


Bantal Bucuk,
cropped chopped chopped la apa lagi...muahahahaha
gegegegege

Bantal Bucuk said...

Entry graduation ko bile nak buat? tak sabo aku nak tengok jerawat Hawa...muah muah muah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...