15 Jul 2009

Pagi-pagi jadi pencuri

Saya curik gambar YB kat FB sekolah dia =p. Disebabkan tak boleh tido selepas sahur tadi (adus sekarang baru jam 9 lebih kok perutku udah laperrr, sahurnya megi. Masaknya 2 minit, kenyangnya juga 2 minit...waduuuhhh), saya menjalankan aktiviti menskodeng apa-apa yang tak patut.

Saya tengok dalam gambar ni ada orang 'tagged' MAAJ (YB initial name), saya pun dok goyang-goyang gerakkan cursor tu cari muka dia. Humang aiihhh..lain benau encik tu waktu sekolah, kehkehkehhhh (entry ini haruslah dipublish tanpa pengetahuan dia, kot dia dah tau nanti baru la terhegeh-hegeh nak cari alasan, takot kena marah =p)

Dalam gambar ni paling saya tak cam muka dia. Udah le hitam cam anak koling, gile skema lak tu. Kahkahkah! (Sorry sayang, I kutuk you sikit =p). Ini gambar masa form 1. Kalau terer try la carik encik YB yang mana 1, kehkehkeh.


Yang nih plak, masa form 2. YB dok sebelah cikgu kelas. Ketua tingkatan kah? Biasa yang duduk sebelah cikgu tu kalau tak ketua kelas, penolong. Dalam gambar ni ada gak la rupa dia, masih boleh dikenal pasti =p


Dalam gambar ni saya yang pepandai tag dia pagi tadi dalam FB, muahahahaha. Yang nih memang confirm betul, tanpa was-was dan tidak syak lagi! Tengok, tengok cara dia sengih sama je macam sekarang. Ini musti gambar masa form 3. Selimmmm seyh!~ Alhlete la katakan, mantop! Kahkahkah!

YB,
Psssttt...you punya ex-girlfriend masa sekolah dulu 1 kelas ke? Yang mana 1 eh? Nak skodeng, ngeh3 =p =p =p =p =p

9 comments:

eddie dewanaga said...

bila org tanya gua,

"ed, lu takde gambar kelas ke zaman sekolah dulu2..?"

memang takde, sekolah henry gurney, jgn kata gambar kelas, kelab alumni pun kosong!!

CikChelsea said...

eddie,
bro..lu biar betul dulu skola henry gurney? nih memain ke btol2 nih?

kalau btol...kire lu ex-schoolmate farid kamil la eh =p (wa tgk kt cerita artis m'sia hr tu)

yantie said...

KO KENA KENALKAN YB KAT AKU..NTAH2 LE AKU TERSEREMPAK KAT JALAN KAT KETE SEBELAH MASE JALAN TENGAH JEM KE..HEHE..
PAGI TD ADE 4WD TULIS RANHILL KAT TEPI PINTU..LALU AKU TERINGAT KAT YB KO (WALAUPUN X KENAL LAGI)..TUP2 PAGI NI KO WAT ENTRY NI PLAK..

CikChelsea said...

ko carik la yan..mn 1 YB..klo dpt teka kat 3-3 gmbr..aku bg hadiah
nk tak nk tak? =p

aku ada tulis entry psl zaman skola aku..tp masih dlm draft..tup2 nampak gmbr 'cute' dia neh aku terus la rembat, bahan beb...muahahahaha

klo 4wd tu bkn dia lerr psl dia bkn budak site. yg biasa bwk kete company budak2 site je

nt la, aku turun Jb..kite hang out sesame k...hihih

yantie said...

gambar 1: kanan sekali baris atas
gambar 2: dak laki sebelah cikgu
gambar 3: no. 6 dr kanan

haha..aku hentam jek..gigih aku nak mengecam tapi gambar tak jelas..dan dan salahkan gambar..padahal mmg tak kenal..Kuikuikui!

CikChelsea said...

gmbr no 2 ngelat aku dh mention =p
gmbr no 3 betoooolll
gmbr no 1 salah...haha. jgn kata ko, aku tgk 1st pic tu pun aku xcam dia yg mn 1...follow tag kt pic tu je..siryes lain gile muka dia!

sipi2 je lg nk dpt hadiah...kehkehkeh

yantie said...

aku sesaje je salahkan..nanti ko nak kena pikir nak bagi hadiah ape kat aku..Huahaha!
No. 3 betul eh? aku hentam je..siap zoomm nak tgk same tak dgn no. 2..hihi!

yantie said...

jap..
aku dpt teka no 3 sbb ko kata yg sengih sama..so lelaki sorg je yg sengih kat situ..mat sengih eh YB..=p

CikChelsea said...

bwahahahaa..rugi tol la ko sengaje salah2...aku mmg dlm mood baek ht gile vavis nk bg hadiah kt org neh =p

dia kn pemurah dgn sengihan...tayang gigi je..i tergoda tau..muakakakakaa!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...