10 Jul 2009

Perlu mencari lelaki yang gud luking untuk mendapat bayi yang cumel

Siryesssssss comey giler la anak Rita dengan Abang Aidil (opppssss...adik Aidil, saya tua 2 tahun daripada hot papa itu =p)

Umur 22 tahun sudah menjadi bapa kepada seorang bayi. Sangat gereklah Aidil ini, tabik spring toing toing toinggggg!!!

Macam iras muka Aidil, tapi bila tenung lama-lama ada iras muka Rita gak..huhu

Alalalalalalalalaahaiiiii...

Huiiii kecik-kecik dah pandai posing!

(Photos credit to manggaonline.com.my)

Nama baby: Aidit Rayyan Rizqin bin Aidil Zafuan (Peeehhh nama sikit punya panjang. Nanti besar tolonglah hensem biar sepadan dengan nama kahkahkah)

Comel kan baby dorang? HARUS lah. Emaknya jelita, bapaknya kacak. Jadi, moral of the story...carilah pasangan yang jelita dan kacak supaya bayi pon akan mendapat genetik tersebut kehkehkeh (maaf Cikgu Biologi ku, saya mencipta teori sendiri)

3 comments:

eddie dewanaga said...

teori lu logik... gua perlukan lisa surihani untuk teruskan legasi mixed-blood gua...

beb, Yuri Zhirkov, permata baru Russia (dari kelab CSKA Moscow)sudahpun memulakan latihan padang bersama skuad The Blues...

CikChelsea said...

logik ek?
kehkehkehhh...bagi wa 5 beb =p

lu high taste btol...xmo kalah nk lisa suri'honey' =p tp dia mmg mengancam beb! citarasa lu baeeekkkk

wa hrp russian guy tu dpt memantapkan team KITA. semlm wa dgr news kt radio, man city bminat nk dptkan khidmad captain kita..huhhhh

R LEeN said...

perlu ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...