10 Jul 2009

Sialan lu!

Please excuse my post's tittle. Saya tengah marah yang teramat sangat dan sedang kasihan yang amat sangat nih.

MARAH dengan perampok lahanat yang telah merompak rumah makcik YB. Time YB outstation and tumpang kat rumah auntie dia la benda ni nak jadi. So, dengan dia sekali dapat bahagian tssskkkk T___T.

KASIHAN (kaseh yang berlebihan..haha gedixxxx =p) YB, jam, wallet and laptop dia habis kena sapu. Memang cilaka tau perompak tu!!! Dia sapu bersih 1 rumah. Nasib baik la handphone kat bawah bantal, kalau tak...dengan handphone sekali licin. Panjang jodoh handphone tu dengan YB huhuh.

YB cakap macam kena pukau sebab tak sedar langsung ada orang masuk rumah. Tu yang pelik, sebab YB nih alert gila dengan bunyi. If saya call dia pagi-pagi buta, pukul 3 pagi ke musti dia akan sedar and angkat phone. Inikan pulak orang amik laptop yang dia letak sebelah telinga, mustahil tak sedar. Tapi YB cool je, dia cakap benda dah nak jadi. Saya sangat kagum. Gf dia yang over T__________T.

Memang tak berkat la hidup kau perompak. Haku doakan kau mati dalam keadaan yang mengaibkan. Hidup mengusahkan orang je. Dasar pemalas, tau nak senang kau rompak rumah orang...ptuiiihhh!!! Matilah kau cepat!

Sialan lu perompak!

3 comments:

c'sya said...

laaa...ciannye... simpati sy ucapkn... nsib bk kete dier besaw dan teramat berat, kalo x msti dh kena angkut skali...huhuhu
hbislh elaun u bln ni...:(

eddie dewanaga said...

dimana kejadian tu terjadi...??

sekarang area JB, pecah rumah memang kerap berlaku. Waspada jika malam jelang tiba, rumah sendiri pun bagaikan tidak selamat lagi nowadays...

CikChelsea said...

c'sya,
elaun apa yg ko cuba cakapkan nih?
sejak bila aku dpt elaun
xde istilah elaun okeh..yg ada hanyalah pow
kehkehkehhh

eddie,
kat batu pahat la beb!
YB kata situ line mmg panas, 2 days before rmh auntie dia, rmh hujung (1 line dgn rmh auntie dia) baru lps kne pecah.

yang wa pelik, apsal xde rukun tetangga yg bkawal @ pihak bkuasa yg buat rondaan sbb situ ada kes

hurrrmmmm...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...