22 Jul 2009

Tak pregnant tapi mengidam = boo layan

my all time FAV thin crust - left side
(pic credit to Inchek Ahmad Gugel)

Rindu gila zaman study. Domino's Pizza sekangkang kera je dari rumah sewa ='(

Tsssskkkkk, sadis sekali. Sepanjang minggu mengidam nak makan Domino's Pizza. Ngapelah kat sini takdo? Paling dekat kat JB nun. Kat Giant Tampoi! Suruh YB hantarkan, jangan haraplah lelaki itu mahu layan. "Setakat kau sakit gigi nak makan pizza haku kena hantar 96km jauhnye, kem salam!"

Ya. Mungkin itulah petikan kata-kata YB di dalam hati. Mahu diluah, tidak berani =p (confirmlah haku menyinga kan kan kan). Tidaklah dapat nak bermanja-manja nak mintak hantar pizza bagai, takde maknanyalah nak dapat! Over tak nak manja sampai mintak pizza sejauh 96km? Kahkahkah!

Lepas 2-3 hari ulang ayat yang sama kat telefon, "..nak pizza," tapi tak membuahkan hasil. Hari ini saya telah membuat ugutan yang sedikit extreme kat YB yang berbunyi begini (biasalah I akan drama lebih hahaha), "Kalau orang ni mengandung...tapi mengidam asyik tak dapat je, nanti baby keluar air liur meleleh, menjejes-jejes tau!"

Tahu apa YB jawab?

"Buluuuuuuu ngidam! Baru sakit gigi sikit, cehhhhh."

Nan ado la jawabnya nak merasa pizza kan. Mak sedih nok, sob sob sob.

P/S: Dahlah tengah lapo, ngadap gambar makanan pulak. Hazab okeh! Basahlah keyboard laptop nih jap lagi

P/S/S: Awe, kalau weekend nih ko balik Kluang tolonglah tapaukan Domino's untuk aku. Simpati sikit kat kawan ko yang tak mengandung nih =p

6 comments:

eddie dewanaga said...

kesian adik gua sorang ni...

bikin sendiri je beb, dia punya dough...

http://www.annamariavolpi.com/pizza_recipe.html

untuk topping, ikut tekak sendiri laa...

yantie said...

alahai kesian sungguh la..
boleh la aku singgah domino kat giant tampoi blk keje ni..(haha..jadi tak cobaan nak menjeleskan =p)

jauh jugak ek 96 km..aku je yg tak rase jauh..azan punyela membebel kata jauh nak amik cc kat umah ko aritu..aku wat dek je..hehe

siti said...

ko ni over plak ngidamnyer yek..aku x tau aku balik x minggu ni..kalo minggu depan blh la..

hang nadim said...

Lama betul tak makan Pizza ni...nampak sedap kan?

CikChelsea said...

eddie,
wa dh ada resepi for pizza la bro...in fact kalau rajin mmg buat, mslhnye skrg neh MALAS + nk mkn Domino's punya je (alangkah mengada2nya gua kan? hahahaha)

yantie,
ko mmg siyuttttt...nih dh ujung bln, dh nk gaji kn..pe lg blanje la aku pizza brg sekeping dua =p

CikChelsea said...

minggu dpn ko xyah blk la wek, aku nk p sana...errrr...blh tumpang menginap kt tmpt ko x?kehkeh...mls r nk check in...nk cut cost =p

hang nadim,
nampak sedap n mmg ternyata sodaaaaapppp..tsskkkk, tlg tapaukan bley? T__________T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...