29 Aug 2009

Beberapa jenis kawan

Semalam lepas deliver cupcakes kat Batu Pahat, on the way balik YB call. Pot pet pot pet pastu letak (tak tau apsal kena explain nih tak terus straight to the story je, heh =p).

Lepas letak tu sahabat saya yang tengah drive kereta cakap camnih: "Tak sangka jodoh you dgn Encik A*** panjang. Baguslah"

Dalam hati saya, Amin...Alhamdulillah, mudah-mudahan dipanjangkan lagi :)

--------------------

Tetiba saya teringat perbualan saya dengan seorang lagi 'sahabat' 2 tahun lepas (kalau tak silap kiralah).

Dia: Ko masih dengan A*** ke?
Saya: A'ahh.
Dia: Bila korang nak putus?
Saya: (speechless)


Apa punya member la T__T

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...