14 Aug 2009

Dah siap...

...edit gambar kat booth hari tu.

Jadi selamat menjamu selera eh salah, selamat menjamu mata :)

(Kat sini bagi teaser je, penat owh nak taip banyak2 kali. Nak copy paste pon malas nih ;p. Tengok kat blog yang lagi 1 la eh?)





Sedap sangat ke Yang cupcake I buat? Muka tak boleh blah, beriya-iya makan kahkahkah!

Pergi tengok kat blog sana lah ye untuk gambar lain. Banyak sangat la pulak nak tempek kat sini. Hehhhh.

7 comments:

eddie dewanaga said...

gambar last tu bf lu beb..??

mcm penah nampak...

c'sya said...

cm kenal je bj 2? hehehe...
u, soalan sensitif? u bg pemilik persona 2 mkn ape...dh lain...ngeh3

MarlissaMusa said...

hehe..cam sedap je cupcake..nasib jauh..kalau dekat mmg order :)

c'sya said...

mne gmbr meow2...x sbar nk nengok...hehehe(tmpang lalu...)

CikChelsea said...

eddie,
muka dia mmg merata2 di JB, agak2 lu prnh nampak dia kt mn? huhu

c'sya,
nape not? dia nmpk 'bam-bam' ke? ahahahahahaaaa!!!

ehh sabau lerr..gmbr kat meow2 bnyk gilossss...tak larat nak edit 1-1...ohohoho

MarlissaMusa,
ehehhh cik mar...bole post =p

:: vErde+hAzizi :: said...

wahhhh cupcakes4u jauh merantau sampai ke kuching :D

CikChelsea said...

cupcakesnya tak pergi mana2 sis, yg makan angin hanyalah tuannya..heheh ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...