2 Aug 2009

Lapan...lapan

Booth Cuppies4You kat UTHM akan mula dibuka hari Khamis nih. Start Khamis, 6 Ogos sampailah Isnin, 10 Ogos. Persiapan untuk buka gerai dah bermula sejak minggu lepas. Minggu nih akan diteruskan lagi.

Isnin, akan ke JB cari kotak and barang yang nan ado didapati di sini.

Selasa, akan jadi hari bermulanya sesi kelentang-kelentung di dapur bersilat buat cupcakes and cakes.

Rabu, akan jadi hari yang paling SIBUK dalam hidup (err, so far lah kot?).

Khamis, bermulanya satu langkah ke arah sesuatu yang mungkin akan lebih baik...insyaAllah dengan izin-Nya.

Jumaat, rutin yang sama seperti Khamis. Jumpa anda warga UTHM :)

Sabtu, lapan haribulan lapan dua kosong-kosong sembilan- kena hadiri interview di Puteri Pan Pac, JB. Pukul 8.30 pagi WAJIB dah sampai sana.

Masalahnya, dengan jadual ketat lagi padat dan sendat...bilakah masanya saya nak membaca buku PTK itu? Saya tau dan amat sedar, BERIBUUUUU warganegara yang memohon untuk interview itu, tetapi yang lulus boleh dibilang dengan jari. Adakah saya akan tersenarai sebagai salah seorang daripada mereka? Kau jangan harap lah nak dapat kalau tak berusaha!

YB dah pesan siang-siang jalan sambil lewa je about this particular interview. Dia harap sangat saya lulus and saya memang tak suka nak let him down, apatah lagi nk kuciwakan diri sendiri. Tssskkkk T_________T.

4 comments:

c'sya said...

alamk, kite pn lum bc2 lg bk ptk tu...ade t'sergam indah d tpi gobok...good luck dgn hr 8-8 n bisnes anda ye...;D

CikChelsea said...

thnx beb!
mtk2 la kuar lg soalan psl 'grand slam' muahahahaaa =D

nad nazira said...

fuyohhh..bersilat tuh buat kapkek.

CikChelsea said...

hehhhh nad =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...