12 Aug 2009

Thank you is not enough...

...to express my feeling and show my appreciation for you my dearest friend!

Serius Mi, time you bawak nove ni ke rumah I...I rasa macam nak melompat lebih tinggi, rasa happy nak mampus!!! Tapi keadaan tak mengizinkan. Yelah, takkan lah orang tengah kenduri I nak melompat, terkinja-kinja plak. Kang kena chop getiks...I tak rela T_T

I sayang nak bukak pembalut plastik novel ni (over kan? haha!), lepas 4 hari baru I bukak =p

Sekarang dah kureng buzy, I tak sabar nak khatamkan novel yang masih panas di rak kedai buku nih!


Yeyeh...yeyeh dah dapat 'dadah' baru karya Makcik Kinsella!

3 comments:

:: vErde+hAzizi :: said...

hmmmm...nk bace tkmo...nk tkmo...nk tkmo?????

Mr J said...

sejak bile kamu suke bebenor novel ni ciklin?spi nak meloncat2 dibuatnye
http://sazaliabdulhamid.blogspot.com/

CikChelsea said...

sis verde,
baceee baceee jgn tak baca..masih panas neh =p (i baru bc suku...sophie kinsella nih mmg something la! serius i addicted!)

Mr J,
dh lama dh, ko je yg tatau..tssskkk.
yeayyy..boboy dh de blog =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...