5 Sep 2009

Kalau puasa jangan tengok nih:

Nanti kurang pahala anda I tell you!

Sebab apa?

Sebab ketawa secara berlebihan =S

Ni rancangan Spontan kat Astro Mustika. Confirm la saya takde subscribe pakej Mustika kan, dahlah sports dah naik harga, lagi mahu tambah pakej lain...tak koseeeerrrr (kata kedekot kan? =p). Tengok aje kat you*tube ohohohoh~



Sumpah kelakar gile rancangan spontan nih! Video kt atas nih episod 3, segmen yang last sekali. Nak tengok yang lain? Pergi je you*tube taip spontan. Ada semua episod (dari episod 1 sampai lah yang latest sekali episod 14)

Kalau anda tak ketawa confirm anda tak normal! (mungkin Awe kot? haha ampon Awe ;p)

6 comments:

eddie dewanaga said...

program ni dari idea 'whose line is it anyway' yg drew carey bikin tu...

jgn subscribe ah mustika ni, membazir betul, citra ulang filem yg sama berbulan-bulan... b4u pulak cerita hindi yg memang gua tak faham...


*tapi lu minat saruk khan kannn..???

cik ienn said...

pindah ke: http://zazrin.blogspot.com/

chipsmore said...

suke tgok kalo de nabil..ehehe ;)

izwan7 said...

haha..
aku paling takleh tahan time afdlin korek tinge pastu suap dlm mulut zizan..gile bangsat perangai

CikChelsea said...

eddie,
yuppp..dorang 'translate' who's line is it anyway into Malay...1 cedokkan yang blh dikatakan berjaya ;p

weehhhh...suka suki je kata aku minat sah ruk han, plisssss tak koser hokkay!

entah2 lu yg feeling2 berjoget sakan dgn lisa time tgk hindi..muahahahaa!

CikChelsea said...

cik ienn,
okess darl..note that :)

chipsmore,
nabil nye kelakar takleh lawan din beramboi yg cam haram tu =p

izwan7,
tu segmen yg zizan kena pakai make up kan? lawak gile time reza nak tlg dia bukakkan make up tu pastu afdlin tunjuk penumbuk (sumpah tegang urat perut tgk yg tuh)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...