5 Oct 2009

5 Oktober dalam sejarah!

Last night...

VS


We beat Liverpool by 2 goals!!! Stunning performance by Chelsea players. Mari bagi standing ovasion kepada club saya, tepok tepok tepok.

Second-half goals from Nicolas Anelka and Florent Malouda gave Chelsea a deserved 2-0 victory over Liverpool and put them two points clear at the top of the Premier League.

Ada hikmat (kot) Petr Cech kena red card huhu =p

Finally Chelsea made Rafa mouth shut!

6 comments:

eddie dewanaga said...

dua-dua dari skuad nasional Perancis, Abdul Salam Bilal (Nicolas Anelka) dan Florent Malouda berjaya memastikan Liverpool yg sedang dalam kempen 'Liverpool goes halal' setelah tamatnya sponsor Carlsberg kat baju tu melopong ternganga.

Malam tadi gua tido nyenyak walaupun lupa nak basuh kaki (dengan niat agar bermimpi dgn buah ati honeymoon di barat London satu hari nanti..)

izwan7 said...

hahaha..nice play though..
due2 team main best tak ngantuk aku

CikChelsea said...

eddie,
YB dah sound member dia yg dok kat UK, kirim siap2 belikan jersey liverpool yg berlogo baru (nk pakai lambang carlsberg haram la pulak kan?)

mlm td pulak, YB tiba2 pening kepala bila chelsea score gol yg ke-2, terus xmo cakap kat talipon mcm biasa..kah kah kah. emo siot!

tdo tak basuh kaki mpi antu la, bnyk chantek nk mpi indah ke barat london haha

CikChelsea said...

izwan7,
ya game mlm td mmg mendebarkan...xmcm team ko yg mng last minute 2 hari lps...tensen dowh! aku dh ready nk bsorak klo team lu kalah..hahahahahaha =p

MarlissaMusa said...

bleh gang ngan cik arhe ni..minat sunggoh chelsea!

CikChelsea said...

marlissa,
yes..yesss..
tmbh lg sorang 'spesies' biru keh keh keh

nt kirim gimmi 5 kt encik arhe kamu taw ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...