24 Oct 2009

Bengang la bengang!



Akim - Bengang

Aku bosan dengan cinta mu
Aku rasa buang masa
Kau selalu mendustakan cintaku

Aku fikir kau tak searus
Lebih baik ku beralih
Biar kan diriku terus bersendiri

Ku tak fikir engkau setia
Walau jasad dan juga nyawa
Sebagai tanda cintamu padaku katamu

Tak mungkin ku percaya
Kata-kata yang penuh dusta
Hanya lah bibir berkata yang memilukan
Menambah bengang rasa hampa
Kerunsingan diriku terasa

Cukup berkali kau berkata
Jangan diulang lagi dusta
Jangan kau pujuk hati yang terluka

Tak mungkin akan ku kembali
Jika janji sekadar mimpi
Tak mungkin ku sama dirimu yang sering berdusta

Letih hatiku diserang pilu
Letih hatiku teringat janjimu, oooh caramu
Akan ku teruskan hidupku, oh tanpamu

Oooooo...


P/S: Very the 'sesuatu' la lirik lagu Akim neh. Haihhhh, bengang betul gua!

4 comments:

izwan7 said...

la aku ingat ni lagu faizal tahir beb..siyes

CikChelsea said...

best kn suara budak akim neh? ;p

izwan7 said...

em,unikla jugak suara dia
aku start boleh terime die time die perform i'm yours waktu AF dulu.
sebelum2 tu hampeh.

CikChelsea said...

mmg unik..suara jantan keh3

tp ms konsert...aku start suka suara dia lps dia nyanyi lagu situasi..time tu la aku rs dia btol2 transformed utk menjadi bintang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...