13 Oct 2009

Damages

Bukan Damages tv series kat AXN tu yerr.

Ini...








Iniii...











...ialah









...damages of my wallet! Ke purse? Sama je kot haha.

Tahap: Dompet KOYAK
(abaikan pillow case lambang England itu, free gift from HP. I'm not England fan btw <--ada sesape tanye? huuuuu~)

Tahap: Dompet RABAK
(beli brand nih sajork, nak beli LV 'Menteri Kewangan' tak luluskan sama sekali tsskk)

Bling bling, gagagagagagaga~

Seriously, this is the first time I bought a very light and small handbag. Don't know if it can store all my personal belongings as I'm a 'sumbat-semua-dalam-handbag' type T___T.


P/S: Akan berusaha lebih gigih memujuk 'Menteri Kewangan' supaya meluluskan permohonan untuk Neverfull MM.

T_____________T

3 comments:

Saira Azura said...

makaih!!!kemain lagik..bleh bagi cik saira adiah akwen lah macam nih..ehhehe

CikChelsea said...

ko tak jemput aku mana bley kasi hadiah, har har har =p

Saira Azura said...

aku da kawen..jom ar jemput ke blog aku..dun 4get to follow..n leave ur comment..daaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...