19 Oct 2009

Gambar artis la pulak

Dah macam blog Sensasi Selebrity pulak saya rasa blog nih, har har har! Apa kejadah buat entry tempek gambar artis semata-mata? Kata nak jadi paparazzi, haruslah menayang muka artis takkan nak tempek gambar sendiri, ye tak?

(Sesambil tu nak biar rating blog naik owh! Keh keh keh =p)

Ni gambar-gambar sekitar sesi sign autohraph & amik gambar. 'Lebihan' gambar from previous entry, enjoy the pics! =D

Edlin & Nora AF

Nora, Farhan & Edlin AF

Tam

Tok Wan & Zainal Alam Kadir

Akim AF

Yazer AF

<Zahid AF

Jimmy tengah busy shoot untuk Trek Selebriti.

Ramai gile orang! Tapi, rasanya kalau depa buat kat Batu Pahat mesti lagi lautan manusia yang datang.

3 comments:

eddie dewanaga said...

budak yg tinggi dari gambar first tu nampak delicious siot... ini kalau gigit, sumpah gua tak lepas!

mimie said...

nora ni muka cam biasa je...akim walaupun minum ttpla amat ensem:)

CikChelsea said...

eddie,
wowowowooo lu mmg ganaz bro.
budak tu namanya nora, budak AF (adess seson berapa aku tak ingat daa)

mimie,
org lelaki tgk dgn org ppuan tgk tak sama la mie ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...