20 Oct 2009

Nama den masuk blog Kak Red owh!

Weekend lepas saya kan super duper busy kan kan kan. Sabtu pergi kejar artis (plan asal nak temankan perempuan itu pergi wedding kat Negeri Sembilan, last minute cancel! Terus diangkutnya saya ke Konsert Gempak Selebriti Astro). Hari Ahad pulak layankan YB, elok-elok nak bersantai kat Batu Pahat di angkutnya saya ke tempat lain. Pasrah sajork (tapi sebenarnya soooka, huwakaka!)

So, bila dah seharian tak jenguk blog...alih-alih masuk tengok kat traffic tu "Aik??? Apasal banyak benau datang dari blog mak merah nih?" Dengan gaya seperti seorang dekektif pencen, saya pon pergilah blog Kak Red..melakukan aktiviti skodeng seperti biasa ngeh ngeh ngeh!

Rupanyaaaa...

Kak Red review (click sini kalau nak tengok apa yang Redmummy review'kan) pasal entry blog aku wehhhhh! Kau adoo? Feeling-feeling glamor jap ekekekek =p. Sempatlah Kak Red 'turunkan' ilmu pasal Nuffnang. Rupanya tak boleh curang dengan Encik Nuffnang. I takkan curang kat you Encik Nuffnang T___T.

So, lepas baca tips Kak Red tu, saya pergilah merajinkan diri baca details @ info-info kat Nuffnang. Hmmm...memang betul apa yang Kak Red mention tu, kalau kita serve iklan dari pihak lain (advertiser from SouthEast Asia only) kita akan hilang 'glitteri' status yang Nuffnang bagi tu. Rugi kalau hilang status tu. Sebab apa? Sebab kadar bayaran glitteri and non-glitteri members adalah berlainan. Contoh: CPC Glitteri members RM0.25, Non-glitteri members RM0.15.


Lapar pulak. Nak pergi makan.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...