28 Oct 2009

Tahniah

(gambaq curik kat abang haku nye FB keh keh keh jangan marah haa)

Congratulation to Abang Aman & Kak Fadd!


(I'm sure my bro will blog about it later, so details biar la dia yang tulis ;p)

5 comments:

MarlissaMusa said...

cik c,
fadd ni kakak ipar u ker?cantiknye..hehe!

izwan7 said...

ow..anak diorang ni la nephew baru yg ko dpt tu..
mak cantik ayah chinese look sket..
konfem anak hensem..huhu

CikChelsea said...

marlissa,
yeppp...kakak ipar bongsu =D

izwan7,
aaa...ahhh tghari td dh slmt bersalin Alhaldulillah. thn nih dh dpt 3 org termasuk yg td, tinggal 1 lg belum 'meletup'

gile prduktif kn family aku? ha ha haaahhhh

IMCurtain said...

Salam sejahtera,

Kami ingin menjemput anda menyertai komuniti blogger bagi mempromosikan blog anda di laman web kami.

Click pada butang 'Tutorial' untuk mengetahui cara menggunakannya. Pendaftaran adalah PERCUMA!

Daftar sekarang: Blogger Malaysia [Blogger's Meeting Point]

Malaysia Boleh!

Perfume said...

What a small world!!!

Kak FAdd kamu itew adelah skool mate kat Jb dulu!

Say hi & congrats to her okeh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...