13 Oct 2009

Tepok tepok tepok

Haaaaa, nampak print screen kat atas tu? Mari berikan tepokkan gemuruh kepada Encik Izwan sebab berjaya menyakut cabaran aku yang macam kacang-goreng-senang-nak-mamp tu =p

Wan, ko anggap jelah aku tengah in the mood of sangat baik hati nak bagi ko hadiah tanpa sebab keh keh keh.

Ok, sekarang aku kena bekerja keras untuk pikir nak bagi ko apa. Permintaan ko nak tiket MU vs Team Aku Yang Sangat Best a.k.a Chelsea tu aku telah reject sama sekali ha ha ha! Makanya, guwe akan hadiahin lo sama hadiah lain. Ngerti? =p

Bebebeberapa 'benda' dah aku fikirkan, tapi masih dalam proses penapisan. Kalau perempuan yang menang kan senang sikit aku nak bagi hadiah. Boleh bagi body butter from The Body Shop ke, eye shadows ke (tak habis-habis eye shadows hahaha - aku excited nak tunggu Abang Posmen datang rumah hantar parcel hihi =p), accessories ke, ect...

Encik Izwan, sudilah kiranya encik memberitahu saiz t-shirt yang encik selalu pakai. BESAR kemungkinan hadiah encik akan lambattttttt sampai kerana penulis akan menunggu sehingga Cristmas sale untuk membeli-belah kah kah kah (berjanggut berjambang la ko Wan kena tunggu 2 bulan =p)

Walaubagaimanapun, penulis akan pastikan penantian encik berbaloi-baloi =D

Ada sesiapa yang dok UK nak jadi drop shipper saya tak? Nak kirim barang...heeeeeeeee (tutup muka)

Sebelum penulis berhenti menulis entry kontot (kira percubaan nak menulis secara pendek nih), sudilah kiranya sesiapa di luar sana mengajar penulis bagaimana caranya mahu transfer gambar dari INTERNAL memori kamera ke laptop. Jangan suruh penulis cucuk USB sebab dah coba jotaan kali masih tidak berhasil. Agak mengong kamera itu, juga degil yang tidak terkata sama macam tuannya juga T___T.


P/S: Urgent case nih, sayang owh dalam camera tu ada gambar kenangan masa kat SB dulu, tssskkk sob sob.

12 comments:

Saira Azura said...

cam yer yer jer cik chelsea nih nak bagi dak wan tu adiah..huhuu..wan..ko tuntut sampai ke lobang cacing!!hahah(pastu share ngan aku)

izwan7 said...

kah3..im kidding lor tiket chelsea tu..mampus ko nak bayar..eh tapi tiket stamford bridge tak mahal sgt kan..=P

maw hadiahin gwe t-shirt?wah aku tak expect smpai mcm tu loh..ingatkan nak kasik choki2 je..

klu tak mnyusahkan ko then i'm honoured to have it..tak kisah raya tahun depan sampai pun takpe..take ur time utk pilih the best,the expensive 1..haha

em,btw ko gune kamera pe?canon,olympus,LG,kodak,sony?

CikChelsea said...

saira,
kata mesti dikota =)

izwan,
ye2 ko nih bg ayat pjg2 tp saiz nye takde mention gak...chetttt! doa2 la sale gile vavis so bnyk la pilihan..yg asal mahal pun jd murah..huwakakaka!

camera nih kuno pny..mlm td aku kemas2 bilik br tjumpa si cabuk tu. BEN-Q DC2410

tp skrg dh tak guna dh...ingt nk buang je, skali tu aku masukkan bateri...ada bnyk lg gmbr aku kt SB dgn member aku dl...tssskkk. excited gila nk transfer msk laptop..tp xbley siot. tensen gua

izwan7 said...

oh nyanyuk dh..size M la nice..

em DC2410 yang 3.3mp tu eh?
kalau image protection die lock ko takleh delete pic..
tapi aku tak sure tu ke sbb takleh copy..

tryla cek dulu lock ke unlock..

CikChelsea said...

muda2 dh nyanyuk..sian awek ko wan..haha =p

bkn slh camera tu la wan..aku rasa memang hampir 100% pasti ia dsebabkan USB port...kadang detect kadang tak...unknown device, aku dh try wat troubleshoot tp nan ado berjaya chettt

izwan7 said...

owh cable usb la tu..oldskool sgt..sebab tu kejap detect kejap x..

Saira Azura said...

weh adiah aku mane??wan ko kene share ngan aku..huhuhu

Saira Azura said...

weh dak wan, asal aku xbleh follow blog ko ek..baru ku tahu..ko fan mu ek..

izwan7 said...

cik saira ye memang saye man u fans dari zaman cantona,gary pallister,roy keane,shmeichel lagi..

aku takkan sokong mane2 team lain esp team yang naik sebab duit mcm ****** tu..ape brg naik instant sebab duit..

eh ko dah boleh follow..aku saje mls nk bg org follow sebab aku meluat org ckp 'i folow u,folow me back ok'..tak iklas langsung

CikChelsea said...

saira,
ko tak nampak kat blog dia terpampang dia tulis "I'M MAN UTD FAN"

statement hoccay!

izwan7,
sama la mcm kakak aku, sejak kici suka sgt kt MU (tak paham aku haha) sampai la dpt study n stay kt manchester...mmg MUFC forever la!

wan ko jgn ckp meluat @ tak ikhlas langsung bab folo2, nanti saira terasa..hihihhiiii...

p/s: season nih badi dgn wigan la ek, siot tercalar maruah team kita kalah dgn team lauk

Saira Azura said...

dun worry lah chel, aku tak terasa coz aku tak ckp macam tu pon, juz jemput..kita da jemput kalo datang ke tak bukan masalah aku..ahhahahha.>9jahat tol statement aku)..aku da bukak ar blog da wan nih..terpampang depan2 MUFC..ada aku kesah ko mu ker hape ker??janji chelsea at da top og games!!!!hahahahahahha...

CikChelsea said...

saira,
ko pakai ayat azwana alia ke "ada aku kesah?" nanti dia saman pulak..huwakakaka...

auww auwww (eh lari topik)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...