24 Oct 2009

Untuk Peminat Stacy & Akim, terimalah...

Memula nak letak title "Stacy dan Akim AF bercium!" untuk bikin gempak, atas cadangan perempuan sengal yang seorang itu. Tapi, takut pulak nanti kena saman dengan mana-mana pihak ;p. Cancel terus, tak berani mengambil risiko di alam cyber ho ho ho~

Atas permintaan perempuan itu juga, terhasilnya entry ini. Entry yang ditulis atas desakan (=.=)". Entry apa macam ini, penuh gambar Stacy dan Akim saja? Memalukan dan menjatuhkan kredibiliti penulis betul!

Naaaahhhh...ambik la, penulis bagi secara melimpah ruah dan generous! Lagi gambar Stacy & Akim semasa Konsert Retro Gempak Selebriti Astro kat Dataran Tasik, Kluang.




>











Untuk para peminat Stacy dan Akim, tataplah gambar-gambar mereka ini sepuas-puas hati. Terima kasih kepada cekmen (ke apa ntah nama forumer yang tolong promote blog saya kat dalam forum Cari tu). Terkejut I tetiba traffic berkoyan-koyan datang dari forum Cari. Ingatkan I dah TERfamous ke apa tadi kah kah kah! (mula la tu nak perasan jangan kau mimpi di siang hari)

6 comments:

izwan7 said...

lagu ape diorang nyanyi tu?
aku nak download.

izwan7 said...

btw ko takde snap gambar ko ngan stacy ke utk aku jeles?

princess yg gojes said...

cik chelsea nak gambar nubhan bley??
kalo de la..
kalo de publishkan ek.. heheheh
tima kasih :)

CikChelsea said...

stacy + tam nyanyi lagu bercanda di pasiran pantai. solo lagu pakai buang. budak stacy tu mkn sup biawak kot..huwakakaka!!! energetic nak mampusss..susah siot aku nak snap pic dia ;p

tadeeeeee...aku tak suka psoing dgn artis..aku tukang amiq gmbaq ja huhu

CikChelsea said...

princess yg gojes,
ada dear, tp sket je...n not very clear sbb dia tak mai dekat dgn tmpt penonton..so pic jauh je ada. nt i edit then i publish k :)

POSH76 said...

comei couple ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...