20 Nov 2009

10k

Lack of update bukan blog saya minggu ini? Itulah kerja sendiri, time free takde kerja...memang waktu senggang berleluasa, sampai terbosan-bosan tak tau nak buat apa. Kalau dah busy, huiiiii...sampai tak sempat nak tido T___T. Nak skodeng blog orang apatah lagi, bagaikan mimpi di siang hari.


So, malam tadi before tido sempatlah skodeng beberapa blog yang memang sudah biasa dilawati and one of it is Sis Aida's. Habis je baca latest entry dia, mata terpandang kat hits counter blog dia.

1 0 0 0 0

Woooohhh, cantek sungguh nombor ngam-ngam 10k :D. So, Sis Aida...kot-kot ada hadiah untuk saya sebab dapat hit nombor best di blog anda, jangan malu jangan seganlah mintak la alamat rumah bagi tujuan pengeposan barang ;p (perasan la muka haku kah kah kah!!!)


Kalau dalam bank ada RM10k alangkah damainya hati (-_____-)'

3 comments:

ween said...

HEHE. offer diri utk terima hadiah sbb dpt hit num cantek sgt BIJAK!

Aida Narina said...

Hahhaha, damai jugaaaa! :)

CikChelsea said...

ween,
bijak bijak kita minum dulu =p


aida,
u mesti dh ada kn kn...dah penuh ke tabung nk beli kereta? hihi...kalau ada lebih bg ang pow kat i ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...