17 Nov 2009

3 minggu lagi

...birthday saya.

Kakak
, kirim salam pada abang saya...kata kat dia saya mahu ini (rujuk gambar di bawah) sebagai hadiah kah kah kah!!!

























Saya doakan supaya kaki dia cepat sembuh, jadi boleh kembali bekerja. Pergi fly ke Paris, bawak balik objek di atas untuk saya. Gagagagagaga~

Siot ah hari tu siap termimpi dapat hadiah objek di atas.

Nak tunggu duit Nuffnang, macam impossible sangat melihatkan prestasi blog yang tidak cemerlang. Huh!

6 comments:

Aida Narina said...

Uh-uh, cantik! Nice choice. Kalau ada abang pun best juga niiiiii. Happy birthday in advance cik chelsea!! Nanti birthday u, i hantar e-hadiah thru blog yea. :)

Saira Azura said...

24 nov besday aku...nak adiah!!!hehehe

p/s: ko utang ngan aku kapkek!..huhuhuhuh

CikChelsea said...

aida dearie,
lmbt lg i nye bday...excitod lebih..ngeh3


saira,
ehh bday ko mgu dpn la babe!!! dh prepare wishlist kat mr.sepul? miahahah

ala cmne nk anta kakpek utk ko :(

izwan7 said...

o 3minggu lagi..
kufikirkan ini hari..
in case aku lupe wish,happy incoming birthday makcik!

*aku ni nyanyuk

CikChelsea said...

Jangan ah wish skrg, wish la masa birthday aku nanti =p

siap2 kan hadiah sekali. aku nk hadiah hair dryer dr ko. musti ko dpt discount sbb kje kt bahagian elektrik, keh keh kehhhhh.

Saira Azura said...

ko tanak alamat aku ker utk htr kapkek tu?heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...