23 Nov 2009

4.06 am

Lapaaaaarrrr...


Ini semua gara-gara Si Gonjeng neh, dok cakap pasal prosperity burger tadi!!!!

5 comments:

a.z.r.i.n. said...

pagi2 tgk prosperity diriku sungguh tergoda..

sy dah add kamu. harlina007 betul tak?

MommyCT said...

sedap weh..baru mlm tadi pekena kat LCCT, cos ngantor bibik balik surabaya.

eddie dewanaga said...

ujan rintik2 membasahi bumi JB sejak tadi... gua yg mula kelaparan gelisah sambil asyik memerhatikan jarum Casio Chronograph Edifice Series yg bagaikan lambat melompat dari satu nombor ke satu nombor.

gua call Eqyn utk jadi teman lunch, dia memang selalu setuju untuk makan tapi jawapannya kali ini cukup mengecewakan...

"sori Di, laki aku ajak tengok rumah kat Pelangi.."

gua mula mendail si buah ati, ye.. dia adalah option kedua gua, mungkin ofis dia yg agak jauh...

"orang puasa sunat isnin-khamis la sayang..."

gua mula resah, gua jeling Man Black, dia selalu lunch balik rumah, Abang Rahim pulak tentunya menolak...

"huh, tak kenyang aku makan benda-benda macam gini..."

akhirnya gua nekad untuk pergi sorang-sorang, menelusuri susur masuk Holiday Plaza.

dalam pada gua berlenggang menuju McDonald's, gua di tegur satu suara...

"abang Ed..!!!"

gua senyum, membalas ayu nya senyuman Rahimah, budak 7E Larkin yang selalu usik-usik gua bila gua singgah untuk setin Nescafe sejuk dan sekotak Pall Mall menthol.

"bila abang nak belanja Imah..?"

gua tersenyum lagi memikirkan soalan itu, kebetulan dia cuma berseorangan kerana baru menghantar Nokia 5610nya untuk dibaikpulih.

"jom, abang belanja lunch..."

dua set hidangan value meal, Prosperity Burger, Twister Fries dan Vanilla Coke terhidang di open court McDonald's Holiday Plaza yang terkenal dan penuh bersejarah itu.



*huh... ini bukan comment lagi dah, boleh bikin entri dah ni.

CikChelsea said...

azrin,
cik ienn...ada ada adaaa...hihi...tenksss babe ;)


mommy ct,
alaaaaaaaaaaa...mana aci camneh. nak jugak :'(

CikChelsea said...

eddie,
neh klo kembangkan isi dan jln cerita leh jd cerpen siot!

haha.

lu mmg terbaekkk bro!

eh chopppp, wa nk pow lu gak ah klo turun JB ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...