5 Nov 2009

Alahai bini Mawi

Kelab Popppppp.

Saya layan gak show neh. Sebabnya nak tengok artis mana yang dungu, artis mana yang alert dengan dunia mereka. Sumpah rasa annoying gila kalau soalan senang berkaitan dengan dunia seni pun tak boleh nak jawab!

Artis apa macam tu? Artis dungu la, kwang kwang kwang



Video kat atas neh episode lama, antara artis yang dijemput Mawi dengan bini dia. Cuba anda tengok minit ke 3:05 time team perempuan kena nyanyi lagu tema Cili dalam segmen Karaoke Maut. Fuuhhhhh bukan main lagi bini Mawi tunjuk skill, musti dulu dah biasa pergi nari-nari kat disco kelas tarian, lalala~

Naseb ko la Mawi oii...teman tak sior tengok bini kome tu! Eh sebelum terlupa, tahniah untuk Mawi sebab dapat title baru "Artis dari program realiti paling dibenci kat Malaysia". Budak-budak forum cari.com yang bagi ha ha hahhhhttp://emo.huhiho.com

9 comments:

mimie said...

i suka ekin(harap2 dapat tudung macam ekin yg hgnya rm 200....takpun kasut n baju jenama gucci:p)

CikChelsea said...

sapa nk bg?
bakal BF yg berperwatakan mcm Datuk K kah? muahahahahaaa!!!

kelassssss~

mimie said...

ekinla yang bagi sbb i da bodek dia ni:p

izwan7 said...

aku tak suke mawi..tapi aku tak kate aku tak suke ikin..(statement)

mungkin tu sume dulu2 punye cite kot cikchelsea.menari2 waktu zmn muda mudi di club2..hehe

maybe die dh berubah sape tau..think +ve ;)

Saira Azura said...

chel, aku pon same ar..nyampah giler minat n mamat tak sedar diri tu..kaki kikis...huhuhu

CikChelsea said...

mimie,
motippp buat statement gitu? mcm la kikis tu bc blog haku? (=.=)"

izwan7,
mmg la cerita lama, tp sbb cerita lama tulah aku rs mawi deserve someone better..tp siapalah aku nk persoalkan soal jodoh bukan?

tp kne ingat jodoh ada 3 jenis:
yg dtg dr jin,
yg dtg dr syaitan,
yg dtg dr Allah ta'ala
(ceyyy tetibe teringat ayat best dr cite syurga cinta =p)

bdk2 JB tu "kenal" benar la sapa ekin dulu sblm "jadi" ekin skrg =P

CikChelsea said...

saira,
dah nama pun kikis oppssss kikin kan??? =P =P =P

kata laki lubuk emas, wajib lah mengikis...sapa lg nk kikis kalau bukan bini..ohohohoohh~

eddie dewanaga said...

budak2 JB kenal twins tu dulu punya ligat macam mana... bergolek dengan sapa...


mungkin dia dah kawen ni, dah berubah, insyaAllah.

CikChelsea said...

eddie,
bergolek??? yeahhhhh!!! =p

marilah bersangka baekkk uhuhu~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...