22 Nov 2009

And the winners are...

Since saya dah dapat 3 pemenang bertuah, peraduan "Selamat Hari Lahir Blog & Sukaneka" ditamatkan dengan serta merta!

Hah tunggu apa lagi? Cepat scroll down untuk tengok siapa yang kena (dah macam Ibrahim Pendek pulak - dalam cerita Ali Baba dengan 40 Penyamun).


Anddddddd...








...the winners








...areeeeeeeeeee








Congratulations to...


1. Yana


2. Monstorious wife

3. Cik Epal


:D

Yeaaaaayyy...tepok tepok tepok!!!


Sila emailkan nama penuh, alamat lengkap dan nombor telefon (semua nih wajib bagi sebab saya akan guna pos laju untuk pos hadiah-hadiah anda) ke harlina007[at]yahoo.com dengan kadar segera. Or at least on Monday okay darlings? ;)

Kepada yang kurang bernasib baik untuk kali neh, jangan sedih nanti saya buat contest lain di masa-masa akan datang, Insya-Allah :).


Ucapan dari pihak penaja:
Terima kasih kerana menyertai peraduan kami =p

3 comments:

monstorious wife said...

fuh! Hebat gila ah, akak teka!

Aida Narina said...

hohoo, sedihnye tak menang. saguhati takde ke cik chelsea? choki2 post ke uk? :p

CikChelsea said...

kak ilot,
kena kena kenaaa =p


aida,
tsskkkk next time i buat contest lg. eh nk choki2 ke? alaaa, kat sana takde ke? kesiannye T__T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...