20 Nov 2009

Fitness ku seru

Perut flat macam neh, idaman kalbu owh (-____-)

Bulan lepas kot tetiba perasaan ingin bersenam timbul di dalam hati dan sanubari. Lepas tu baca pulak post Sarah pasal dia nak kurus (dah kurus dah, tak tau apa yang dia nak kuruskan lagi) and tunjuk living proof pasal seorang wanita yang gigih berusaha untuk lose weight.

Wahhh, memang bukti di depan mata! Dulu gumok sekarang sudah slim. I jealous tahap kronik T___T. Sumpah terus rasa macam bersemangat waja nak kuruskan badan jugak! Saya pun mentelaah blog wanita tersebut secara gigih, membaca progress and tips-tips yang dia bagi sepanjang dia berdiet, bersenam, etc...

Dia buat Jillian Michaels workouts ya'll!!! Ada ke yang tak kenal Jillian? Wooohhh, biar betik kamu tak kenal? Musti tak pernah tengok The Biggest Loser kamu neh ;p. Beliau addicted dengan workouts Jillian yang 30 Days Shred tu ye anda-anda sekalian.

Jadi, tanpa membuang masa saya terus berdesup download DVD tersebut (download FREE muahahahaha). Semangat kaedahnya nak workouts kannnn? Fitness assessment pon 3 minggu je lagi. Kalau start buat hari neh sempat la kot nampak hasilnya. Gituuuuuu!

Jillian workouts yang No More Trouble Zone pon dah habis download, tinggal Banish Fat Boost Metabolism saja dalam proses dimuat-turun keh keh keh. Sekarang kan ada kemudahan torrent, gunakanlah segala kemudahan yang ada? Takyah susah-susah pergi DVD store lalala~ (jimat masa dan tak keluar duit langsung =p). Dasar kedekut chaiiitttttt (=.=)"

Ada yang nak download workouts tu jugak ke? Nanti saya bagi link nya, tak boleh la bagi in public - security perpose gagagagaga~

And before terlupa, ada tak sini USANA distributor yang boleh bagi info pasal USANA products? Saya mahu ambil suppliment sebab saya kan tak reti minum susu and tak ada makan vitamin langsung. Wohhh memang reput tulang-temulang ku tsskkk T___T.

2 comments:

inzarin said...

utk mendapatkan matlumat lanjut tentang produk USANA.. cuba2 la ke --> somebodyinme.blogspot.com :)

CikChelsea said...

tq inzarin :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...