28 Nov 2009

Hari kejayaan ke-2

Semalam berjaya membuat JM's workouts (habis level 1 hampir nak termuntah. Stop beberapa kali amik nafas sebab tak larat sangat).

Today ada bagus sikit, ada improvement sebab dah takde rasa nak termuntah and ketidak-laratan berjaya dikurangkan. Level 1 of 30 Days Shred berjaya dihabiskan sekali lagi. Less stopped between exercise. Vangga dengan diri sendiri yahu yahu (heh, over!).

TAPI,

Badan rasa sakit-sakit, urgghhhh! Mana taknye kan? Badan dah manja sangat, bila sesekali 'dikerah' dan 'dipaksa' guna muscles, terus sengal-sengal! Paling rasa sengalnya kat bahagian inner thigh and shoulder. Sakit sikit boleh tahan lagi. Lagi pun, "alah bisa, tegal biasa" lama-lama nanti mesti dah tak akan rasa apa-apa ;)

Looking forward to do it again tomorrow! :D

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...