7 Nov 2009

I hate comment moderation!

Gitew! Pinjam cogan kata Kak-Piah-Zadora keh keh keh. Eh, entry neh bukan nak dedicate untuk KPZ ye harap maklum. Sebenarnya, saya baru je enable comment moderation lebih kurang seminggu yang lepas.

The main reason sebab saya adalah sangat malas nak check 1-1 kat entry kalau-kalau ada komen baru yang masuk. TAPI, saya adalah rajin untuk reply semua komen =D. Oleh yang demikian (ceeeyyy guna bahasa karangan), tujuan saya mengaktifkan function seperti yang disebutkan di atas adalah bagi tujuan memudahkan saya membalas komen-komen anda (kalau ada yang sudi komen la kan hehehehehee)

Bukannya saya aktifkan function tersebut kerana terdapatnya anasir-anasir jahat ke apa. So far, Alhamdulillah komen dari anda adalah manis-manis belaka :). Anda memang anak jati Malaysia kerana mengamalkan sikap "Budi Bahasa Amalan Kita" Lalala~http://emo.huhiho.com

2 comments:

izwan7 said...

letakla recent comment widget..dptla track back comment yg baru dpt

CikChelsea said...

letak mende tu pon aku rs leceh..totap nk kne check kt blog..enable comen mody sudeeeeee...dpt free notifications kat emel..hehehehehhehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...