30 Nov 2009

Only one team in London, ey?

Hujan rahmat mengiringi game Chelsea menentang Arsenal malam tadi. Dah la dekat nak winter, hujan pulak tu sumpah sejuk nak mamp! Trust me, been there...felt it (-_-')

He's the man!!!

Chelsea 3 - 0 Arsenal
Didier Drogba (41, 86)
Thomas Vermaelen (45)

2 goals from Drogba and FREE goal from Vermaelen of Arsenal. Susah-susah je 'tolong' golkan, kenapa tak biar je Lampard yang bubuh? :D

Better luck next time Arsengal! We've crushed you at your very own home ground. Arsenal fans always said "There is only ONE team in London."

Well, I said "YESSSS, Chelsea it is!"

4 comments:

paraxixth said...

terdiam penyokong arsenal sebab ashley cole assist 2 goal awal.

tiada lagi boo booo

CikChelsea said...

paraxixth,
lu layan kat mamak ke beb?
gua tgk sorang2 kat rumah, rasa mcm nak nanges lps drogba score gol ke-3

kenangan manis owh

eddie dewanaga said...

bahaya layan Chelsea kat mamak beb... bukan pasal gua takut kena sesah dgn budak2 yg kalah...

gua takut gua yg kalah dgn roti sadin dgn bawang extra, megi goreng taknak taugeh, ayam goreng crunchy dan senarai minuman yg boleh bikin gua hyperactive!

dah tgh malam pun, kalau kat rumah, cuma segelas nes O kurang manis dan satu packet biskut oat krunch dengan serpihan organic hazelnut.


*jimat dan kurang kalori, right!!

CikChelsea said...

eddie,
determination kne tinggi beb! baru la tak tgoda dgn makanan mamak. gua klo layan mamak, takde odr bnyk2...klo tak megi goreng + ice lemon tea, mesti roti2 je...xde amik berat2 sbb gua tak suka sgt mkn kt mamak..hoho (hygene factor ;p)

dok rmh lg bahaya...mcm2 ada...sng nk capai pun iya gak..haihhhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...